Відмовлено петиція щодо звільнення окружного судді

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
115
Реакції
62
Бали
33
вітаю, я являюся працівником верховної ради подільського краю та стою на посаді радника президента (9), сьогодні сталася така ситуація, мене зупинили нпу, не дивлячись на мою недоторканість високого рівня, видали штраф, та закували, коли ми прибули до відділку, ми зайшли у спец зв*язок, куди зайшов і окружний суддя, який не був в мережі в грі, а тобто він не повинен був там бути, у спез зв*язку він навіть не знав що у мене є недоторканість, та сказав наступне "від нпу порушень немає, тому хай подають в суд вам (мені) буде видано доган", отже після даної ситуації, на мою думку, громадянин котрий не знає базових речей ВРУ та нашої держави, не повинен бути на посту окружного судді

Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
104
Реакції
14
Бали
21
Проти
1. це не стосовно РП
2 не вказано Ім'я та прізвище
3 з цим повина розібратися адміністрація чи модерація діскорду
4 де докази
5 у чому проблема якщо він просто зайшов подивитися що коїться

Пaвло Грушко

Верховний суддя Подільського Краю
Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
465
Реакції
79
Бали
73
Шановні гравці, питання було вирішино з автором петиції в приватних повідомленнях.
Під петицію можете вже нічого не писати. Дякую.
З повагою, Окружний суддя - Павло Грушко
Дякую за підтримку♥

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,568
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю шановні ініціатори даної петиції та Громадяни Подільського Краю!

Верховна Рада України та Президент розглянули Ваше звернення щодо звільнення з посади Окружного судді Павла Грушка.

Нижче розгорнута відповідь....

За результатами розгляду повідомляємо, що Павло Грушко вже не перебуває на посаді Окружного судді від 01.03.2026 за указом №130/2026. Також як зазначив Павло Грушко, те що ситуацію було вирішено, тому на підставі цього питецію буде розглянуто.

Дякуємо за активну громадянську позицію та зацікавленість у розвитку системи безпеки.

Зачинено!

Президент Подільського Краю
Артем Судаков
1771762821206.png

Верховна Рада України
м. Київ, 2 березня 2026 року

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі