Ryslan
Поважний гравець
- Реєстрування
- 15 Кві 2023
- Дописи
- 206
- Реакції
- 145
- Бали
- 48
1. Нікнейм гравця:Олександр Котов/177488
2. Особистий нікнейм:Руслан Степаненко
3. Клан порушника:HELLRAISER
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні
5. Суть скарги:Все надаю в доказах!Поясню всю ситуацію їхавши на фурі на зустріч вилетів даний гравець,після того як я доставив товар,я вирішив пошукати даного гравця і дізнатися причини такої його поведінки,а саме проїзду по зустрічній в той час коли дорогі пусті,бо більшості гравців не має на сервері,на що він почав ображати + говорити мені щоб я вчив хохлятську мову(мається на увазі укр мову) так як я на ній з ним спілкувався з даним гравцем!З приводу того що не подав скаргу забув за дану ситуацію!
6. Докази (скриншот/відео):
тайм код з 00:01-01:38
7. Дата порушення:08.10.2025
2. Особистий нікнейм:Руслан Степаненко
3. Клан порушника:HELLRAISER
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні
5. Суть скарги:Все надаю в доказах!Поясню всю ситуацію їхавши на фурі на зустріч вилетів даний гравець,після того як я доставив товар,я вирішив пошукати даного гравця і дізнатися причини такої його поведінки,а саме проїзду по зустрічній в той час коли дорогі пусті,бо більшості гравців не має на сервері,на що він почав ображати + говорити мені щоб я вчив хохлятську мову(мається на увазі укр мову) так як я на ній з ним спілкувався з даним гравцем!З приводу того що не подав скаргу забув за дану ситуацію!
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення:08.10.2025