Зачинено повторна скарга на поліцію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

романчик

Новий гравець
Реєстрування
22 Січ 2024
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Назар Герас та Роберт Станкевич Держ.організація Національна Поліція України Місто Дніпра Вони порушують Рп вони у формі Рядового вони покидають Поліцейський участок а їм не можна и вони говорять не цензурні слова и стріляють в шо попало и вони їздять не на поліцейський машині а на своїй власній прошу владнати це питання автопом в мене видео завелике я не можу його виставити мені пише я можу в діскорт скинуть кому надо
зображення_viber_2024-04-22_09-52-52-494.jpg
зображення_viber_2024-04-22_09-52-52-449.jpg

Назар Герас

Шановний гравець
Активний гравець
Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
1,323
Реакції
745
Бали
213
Вітаю.
Розберемо вашу скаргу:
З приводу порушення правил РП, хотілося б побачити докази де ми порушували та що саме ми порушували, якщо з вами ніякі РП дії не проводились.
Я та Роберт Станкевич не є рядовими, я займаю посаду Генерала, а Роберт Станкевич займає посаду Полковника, тому покидати територію нам дозволяється, а як раз форма рядового була задіяна задля маскування.
Нецензурні слова Полковник має повне право вживати, так як він є Bad-COP'ом.
По вашій машині був відкритий вогонь через те, що ви на швидкості протаранили ОТЗ, на якому ми маємо повне право їздити, так як перебуваємо у підрозділі ДБР, в якого є такі повноваження.
Сподіваюсь, відповів на усі ваші запитання.
Також, зверніть увагу на те, що ваша скарга написана не по формі та не у відповідний розділ, тим самим вона не підлягає розгляду. Перечитайте уважно
правила подання скарг на лідерів/заступників та переподайте вашу скаргу у відповідний розділ "Скарги на лідерів", звісно, якщо у вас залишаться питання. Очікуйте відповіді у скаргах, майте терпіння та не дублюйте скарги. Гарної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі