𝕐.𝕄𝕖𝕝𝕟𝕪𝕔𝕙𝕦𝕜
/𝖇𝖞 𝕱𝖊𝖗𝖆𝖗𝖗𝖎
- Реєстрування
- 22 Лют 2025
- Дописи
- 32
- Реакції
- 11
- Бали
- 13
1. Ваш нікнейм:Ярослав Мельничук
2. Нікнейм порушника:Сева Чижик
3. Назва організації порушника:НПУ
4. Суть скарги:
повязали за якийсь аксесуар я їм кажу шо це просто аксесуар не справжні патрони і потім відмовились викликати адвоката чому я не знаю
Тайм коди
самий початок заставляють дати паспорт
потім на 01.18 вже затримав та на 01.23 вже зачитав міранду прошу викликати адвоката і він відмовився його викликати і його взагалі не цікавить те що він мені зачитав міранду але відмовився викликати адвоката я не розумію шо за беспредел робиться то СБУ фігньой займається сервак кошмарить і НПУ тоже саме
потім я в них запитав "може ви ще мене підозрюєте в розшуці, і він сказав "представ себе"
5. Доказ порушення (скриншот/відео):беспредел
6. Дата порушення:29.07.2026
2. Нікнейм порушника:Сева Чижик
3. Назва організації порушника:НПУ
4. Суть скарги:
повязали за якийсь аксесуар я їм кажу шо це просто аксесуар не справжні патрони і потім відмовились викликати адвоката чому я не знаю
Тайм коди
самий початок заставляють дати паспорт
потім на 01.18 вже затримав та на 01.23 вже зачитав міранду прошу викликати адвоката і він відмовився його викликати і його взагалі не цікавить те що він мені зачитав міранду але відмовився викликати адвоката я не розумію шо за беспредел робиться то СБУ фігньой займається сервак кошмарить і НПУ тоже саме
потім я в них запитав "може ви ще мене підозрюєте в розшуці, і він сказав "представ себе"
5. Доказ порушення (скриншот/відео):беспредел
6. Дата порушення:29.07.2026