В очікуванні покращення вступлення до фракцій

Андрій Завер

Новий гравець
Реєстрування
10 Кві 2026
Дописи
9
Реакції
1
Бали
8
я пропоную щоб вступити до НПУ або СБУ не потрібно військовий Квиток, або хочаб мати 2 порядкове звання в ЗСУ, так буде простіше багатьом гравцям або новим гравцям які тільки заєструвались яким не вміють підвищуватись і т.д

Максим Ревуцький

Західна Україна | 02
Лідер
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
80
Реакції
89
Бали
78
я пропоную щоб вступити до НПУ або СБУ не потрібно військовий Квиток, або хочаб мати 2 порядкове звання в ЗСУ, так буде простіше багатьом гравцям або новим гравцям які тільки заєструвались яким не вміють підвищуватись і т.д
Проти, в ЗСУ пропаде актив

Максим Ревуцький

Західна Україна | 02
Лідер
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
80
Реакції
89
Бали
78

Матвій Михайлович

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Лип 2025
Дописи
73
Реакції
61
Бали
23
Скажу так СБУ це є елітна фракція на проєкті , туди попасти не кожен може, тому треба старатися, вивчати рп, законку, якщо так буде то просто скажем так СБУ будет хана, бо на кожному кроці якійсь нубікі норпшить, вони навіть не розуміють і не знають що таке СБУ

Реєстрування
5 Чер 2026
Дописи
4
Реакції
15
Бали
8
якщо не буде військового квитка більше дітей підуть у НПУ і СБУ і буде НонРП і просто так будуть тебе штрафувати

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі