Розглянуто помилка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Palma Agentunovich

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Сер 2023
Дописи
87
Реакції
51
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Олександ Кондратюк
  2. Особистий нікнейм: Юля Потужна
  3. Суть скарги: Адміністратор мене не попередив про покарання хочя він мав мене попередити та ще даний адміністратор сказав мені в дискорді що він помилився айдишкою и тому не попередив тому я хочю написати рп биографи та просто далі грати та розвиватись на цьому проекті ось ця скарга https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Дівчата-пам-пам-r-640.337253/ там де він сам пише що Примусова зміна нікнейму на протилежний, при ігноруванні - Деморган на 600 до зміни нікнейму/статі а мене ніхто не попередив тому будь ласка я дуже сильно хочю грати в цю гру та на цьому проекті в мене навіть немає майже жодного покарання в мене тільки є 5 покарання
    і все ось дошка моїх покарань будь ласка дуже прошу пробачте мене я не знав про це правило дуже сильно вибачаюсь
    1761588904563.png
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

Останнє редагування модератором:

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Вітаю
Шановний гравець, вас буде відпущено з деморгану тоді коли ви змінете стать або напишете біографію та її схвалять.
Очікуємо вердикту ГА\ ЗГА !

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Вам в будь-якому випадку потрібно змінити стать за донат або надайте мені в особисті посилання на схвалену рп біографію трансгендера.

3.5. Якщо ви бажаєте відігравати роль трансгендера, вам потрібно до зміни статі або ніку, на протилежну стать, завчасно створити RP біографію вашої особистості та дочекатись схвалення. | Примусова зміна нікнейму на протилежний, при ігноруванні - Деморган на 600 до зміни нікнейму/статі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі