Відмовлено помилування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
31
Реакції
13
Бали
11
  1. Особистий нікнейм: Марк Монтер
  2. Суть скарги: Я Марк Монтер, признаю свою вину частково, оскільки особовий склад виводив на емоціі та я за допомогою друга, імені якого я сказати не можу оскільки він не гравець Ukraine GTA, та який передав мені дані, та я використовув їх щоб залякати гравця, оскільки він на протязі майже тижня пробував ,,слити,, з 11 посади, оскільки я видав йому догану, я обіцяю, я видалю дані даної людини, та більше ніколи не буду використовувати такий тип манери та поведінки яка була в мене раніше , прошу перерозглянути вердикт та зменшити бан хоча б до 14 днів, оскільки в мене є квартира яку подарував мені військовослужбовець з яким наразі не маю звʼязку, я готовий получити бан на 14 днів та 14 днів після того як заплачу за квартиру.
  3. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://imgpile.com/p/msqq8lI#E9qFhSr
  4. Дата походження: бан виданий 21.09.25 наразі дата 22.09.25

Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
12
Реакції
6
Бали
6
Не надо розбан а то снова то же будет
вже декілька раз видавав не справедливі догани людям та я чув про ситуацію з зливом даних за таке треба багато на всіх серверах
краще б того тіпа якого дані були злиті розбанили б бо чув його також на 6к забанили

Фантом Західний

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
43
Реакції
45
Бали
23
дорогі адміни не потрібно розбанювати, він видавав працівникам догани без причини, і оскав родню всіх підряд, в мене є зним переписка в соц мережах, якщо його розбанити то це все повториться,

Реєстрування
22 Лют 2024
Дописи
35
Реакції
7
Бали
11
  2. Суть скарги: Я Марк Монтер, признаю свою вину частково, оскільки особовий склад виводив на емоціі та я за допомогою друга, імені якого я сказати не можу оскільки він не гравець Ukraine GTA, та який передав мені дані, та я використовув їх щоб залякати гравця, оскільки він на протязі майже тижня пробував ,,слити,, з 11 посади, оскільки я видав йому догану, я обіцяю, я видалю дані даної людини, та більше ніколи не буду використовувати такий тип манери та поведінки яка була в мене раніше , прошу перерозглянути вердикт та зменшити бан хоча б до 14 днів, оскільки в мене є квартира яку подарував мені військовослужбовець з яким наразі не маю звʼязку, я готовий получити бан на 14 днів та 14 днів після того як заплачу за квартиру.
  3. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://imgpile.com/p/msqq8lI#E9qFhSr
Для чого розбанювати, щоб знову повторювались такі ситуації ліпше вже заміну найти ніж надавати шанс не відповідальній людині!

Саймон Котацукамі

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
102
Реакції
46
Бали
73
Не треба робанювати а то знову повторится

Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
31
Реакції
13
Бали
11

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,915
Реакції
1,794
Бали
253
Вітаю
Відповідь вам була надана у минулій
скарзі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі