Відмовлено пом'якшення покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дана Полякова

лютый сбушник
Реєстрування
31 Жов 2024
Дописи
4
Реакції
5
Бали
6
Нікнейм адміністратора:Петро Черненко
Особистий нікнейм: Ігор Коломойский
Суть скарги: я хочу докази коли я проявляв расизм до людини яка подала на мене скаргу. я з другом стояв я розмовляли, а ця людина підбігла в чомусь подумала що я до нього звертаюсь хоча я близько до нього не стояв! + на що він образився? В нього білий скін. Але всеодно я зрозумів свою помилку і дуже жалію за ці слова. Обіцяю що більше не буду таке казати. І якщо ще раз посмів би таке сказати то готовий повністю відповідати за свої слова і готовий до більшого і жорсткого покарання!
Дуже прошу адміністрацію пом'якшення покарання тому що я ніколи не міг би таке сказати. Я дуже адекватна та законо Слухняна Людина. Обіцяю що більше такого не буде! Це для мене перше таке покарання і я зрозумів як це бути покараним за свої слова я дуже вибачаюсь перед гравцем якого зміг образити та вибачаюсь перед адміністрацією проекту.

Визнаю свою помилку та щиро каюсь у тому, що використовував не дуже красиву лексику під час гри. Це було неправильне рішення, і я не подумав про наслідки. Усвідомлюю, що такі дії псують гру іншим Мені справді шкода, що я так вчинив. Я зробив висновки і більше не повторю подібних помилок. Прошу дати мені ще один шанс і розбанити мене. Обіцяю грати чесно та дотримуватись правил.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження:1.03.2025

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,024
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Облікового запису з нікнеймом "Ігор Коломойский" на 02 сервері не зареєстровано.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі