Відмовлено порушення НОН РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Жов 2023
Дописи
132
Реакції
27
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Юра Задверняк
  2. Особистий нікнейм: Мурад Мухаджі
  3. Суть скарги: встиг откатити тьільки те, що данний мусор, закував мене по ньому почали стрілять, і він взяв бронірований автомобіль, це повинно рахуватись як багоюз, як можна з закованою людиною взяти саме броньованний автомобіль, він взяв його тільки для того щоб його не вбили, получається багоюз АБО НОН РП? прошу покарати данного робітника, провести бесіду, або звільнити, такі працівники псують максимально гру на Юкрейн ГТА, Дякую
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 25.03.2025

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
800
Бали
138
Вітаю.

Під час вашого доставлення у ІТТ, було скоєно напад на працівника правоохоронного органу. У зв’язку з цим я зайшов на територію ГУНП і взяв автомобіль "Спартан" для захисту вас та свого життя.
З точки зору RP, якщо на працівника поліції здійснено напад, вас ніхто не буде продовжувати вести у "заломі" до ізолятора тимчасового тримання. Головною метою поліцейського в такій ситуації стане захист власного життя.

За вимоги адміністрації, надам доказ:)

Реєстрування
1 Жов 2023
Дописи
132
Реакції
27
Бали
31
Вітаю.

Під час вашого доставлення у ІТТ, було скоєно напад на працівника правоохоронного органу. У зв’язку з цим я зайшов на територію ГУНП і взяв автомобіль "Спартан" для захисту вас та свого життя.
З точки зору RP, якщо на працівника поліції здійснено напад, вас ніхто не буде продовжувати вести у "заломі" до ізолятора тимчасового тримання. Головною метою поліцейського в такій ситуації стане захист власного життя.

За вимоги адміністрації, надам доказ:)
стосовно цього, десь на вулиці, ви ж не візьмете Спартан?
чи не зайдете в інтерєр, тощо,
на стоянкі може не бути Спартана, якшо скоєно напад чому ви не відбивались
прошу Адміністрацію. віднестись з розумінням
як гравець до гравця
Дякую!!!

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець!

Заголовок скарги повинен відповідати насутпній формі - "Фракція / Нікнейм гравця / Суть скарги"
Приклад: НПУ-К / Юра Задверняк / NonRP

Забороняється:
Забороняється неадекватна поведінка, образа, матюки, завуал. мат
Неадекватний зміст скарги (музика, текст, неадекватна назва доказів, тощо)

Щодо Вашої ситуації, системно працівник поліції стріляти не може під час використання кайданок
Також системно на парковці транспортні засоби не стоять, тому беруться в мітках з гаражів Т\З

Також Ваше відео обрізане, що не дає зрозуміти, що було ДО
З Ваших коментарів та ситуації я зрозумів, що Ваш товариш почав стріляти по поліцейському, однак в даному місці ЗеленаЗона

Скарга відмовлена!

Врахуйте вищезазначене та подайте скаргу по новій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі