Розглянуто порушення СБУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Cеріо

Активний
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
130
Реакції
31
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: Кіра Дмитренко 24906
  2. Особистий нікнейм: Іван Серіо 811
  3. Суть скарги:планував працювати собі на глово не розібравшись з інтерфейсом та не побачивши розшук як тут проїзд перекриває авто СБУ К та з нього виходить Кіра не представившись та не показавши посвідчення вона просить мене предявити паспорт але я у неї прошу посвідчення і вона мені каже що не забовязана законодавством мені його предлявляти що ставить по сумнів її компетентність але після того як я сказав що займав великі посади у НПУ та СБУ все ж таки вона мені його предявляє я передаю їй паспорт та вона мене одягає в кайданки садить у авто та не зачитавши міранди везе до НПУ важливо зазначити що вона відігрувала лише половину рп
  4. Докази (скріншот/відео):Тиць тайм коди 0 00 - 0 30 відсутність представлення та посвідчення 1 00 -2 39 заперечення надання посвідчення 5 20 - 7 00 відсутність міранди 4 40, 4 43, 2 30, 3 15, 4 55, 12 00 відсутність або не повне рп
  5. Дата порушення:25 12 2024

Дмитро Хліманцов

Поважний гравець
Реєстрування
4 Вер 2023
Дописи
303
Реакції
168
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Кіра Дмитренко 24906
  2. Особистий нікнейм: Іван Серіо 811
  3. Суть скарги:планував працювати собі на глово не розібравшись з інтерфейсом та не побачивши розшук як тут проїзд перекриває авто СБУ К та з нього виходить Кіра не представившись та не показавши посвідчення вона просить мене предявити паспорт але я у неї прошу посвідчення і вона мені каже що не забовязана законодавством мені його предлявляти що ставить по сумнів її компетентність але після того як я сказав що займав великі посади у НПУ та СБУ все ж таки вона мені його предявляє я передаю їй паспорт та вона мене одягає в кайданки садить у авто та не зачитавши міранди везе до НПУ важливо зазначити що вона відігрувала лише половину рп
  4. Докази (скріншот/відео):Тиць тайм коди 0 00 - 0 30 відсутність представлення та посвідчення 1 00 -2 39 заперечення надання посвідчення 5 20 - 7 00 відсутність міранди 4 40, 4 43, 2 30, 3 15, 4 55, 12 00 відсутність або не повне рп
  5. Дата порушення:25 12 2024
Вітаю шановний гравець!
Працівниця Кіра Дмитренко отримає догану, вибачаюсь за незручності.
Розглянуто

Микола Дилер

Поважний гравець
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
257
Реакції
119
Бали
88
Вітаю шановний гравець!
Відповідь надали вище а також з гравцем буде проведена лекція на тему Правила користуванням /me /do /try.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі