Розглянуто порушення нападу на ВЧ + втеча від РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Заруба

Ст. Адміністратор | Південна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
124
Реакції
98
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Дмитро Заруба 38757
2. Нікнейми порушників: Дімончик Обкурений 25573; Саша Капоне 25589
3. Назва клану порушника: [ExsideFarmQ]
4. Суть скарги:

На ВЧ 2 собои в'їхало в червону зону.

Гравець Саша Капоне на (01:00 таймкоді) почав стріляти по мені, що є порушенням нападу 2.1(менше 5 осіб заборонено нападати).
Що стосовно гравця Дімончика Обкуреного, то порушення нападу на ВЧ 2.2(заборонено виходити з гри на ВЧ), а також якщо рахувати що він напав то також іде статут 2.4(зброя завжди повинна бути в руках).
Що стосовно втечі від РП, то гравець Дімончик Обкурений на таймкоді (01:29) покинув гру, поки проводилося затримання по РП.

Скажу ще відверто про себе, я говорив багато речей без ОФФТОПУ, тому я погоджуюся на покарання за те що говорив про форум якого не може бути в грі.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): відео
6. Дата порушення: 23.01.2026

Реєстрування
16 Бер 2025
Дописи
151
Реакції
33
Бали
33
Вітаю!
переглянув вашу скаргу та можу винести вердикт:

Гравець Дімончик Обкурений [25573] отримує покарання - Варн та порушення правил нападу на В.Ч 2.1 60хв Деморгану - за такими правилами:
6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. |
2.1. Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 5-х осіб. |

Гравець Саша Капоне [25589] отримує покарання - FD + порушення правил нападу на В.Ч 2.1 90хв Деморгану - за такими правилами:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. |
2.1. Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 5-х осіб. |

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі