Розглянуто порушення працівника НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Кола

Отаман
Реєстрування
28 Лис 2025
Дописи
59
Реакції
32
Бали
23
Ваш нікнейм: Максим Кола 130281
2. Нікнейм порушника:Адам Квенті
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: тримав меня в наручниках більше пів години
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:17;50 +-

Вкладення

• Grand Theft Auto  San Andreas Screenshot 2025.12.30 - 17.47.08.68.png
    Grand Theft Auto San Andreas Screenshot 2025.12.30 - 17.47.08.68.png
    1.4 Mб · Перегляди: 40

Адам Квенті

Адміністратор | Північна Україна (04)
Адміністратор
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
435
Реакції
272
Бали
123
Ваш нікнейм: Максим Кола 130281
2. Нікнейм порушника:Адам Квенті
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: тримав меня в наручниках більше пів години
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:17;50 +-
У відповідь на подану щодо мене скаргу повідомляю наступне.
  1. Під час затримання до вас було застосовано кайданки у зв’язку з наявністю обґрунтованих ризиків того, що ви могли залишити територію області та ухилитися від подальших процесуальних дій. Застосування кайданків було вимушеним заходом безпеки та відповідало обстановці, що склалася на той момент.​
  2. Ваш приватний адвокат прибував на місце затримання протягом тривалого часу. До моменту його приїзду існувала реальна необхідність забезпечити належний контроль за ситуацією та не допустити можливих порушень.​
  3. Усі мої дії під час затримання здійснювалися виключно в межах чинного законодавства України, з дотриманням службових інструкцій та процесуальних норм. Незаконних дій з мого боку допущено не було.​
  4. Вважаю, що у разі незгоди з нормами законодавства або загальним порядком дій правоохоронних органів, скарга мала б бути адресована до відповідних законодавчих органів, зокрема Верховної Ради України, а не безпосередньо до мене як посадової особи, яка діяла в межах наданих повноважень.​
Також зазначаю, що зняття кайданків до прибуття адвоката могло створити ризик того, що ви скористаєтеся ситуацією для залишення області. Окрім того, з вашого боку мало місце затягування часу, що додатково ускладнювало ситуацію та впливало на прийняття рішень щодо заходів безпеки.

З огляду на викладене, вважаю подану скаргу безпідставною.
Також очікуємо відповіді від ГС держа відео фіксасію надам йому в особисті

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,616
Реакції
1,674
Бали
253
Вітаю
Переглянувши відео докази від Адама Квенті порушень не виявлено, це обмуволено ти що дуже багато часу він потратив з вашими колегами які також перебували на території ВРУ.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі