Анюта Маренко
Поважний гравець
- Реєстрування
- 16 Жов 2024
- Дописи
- 84
- Реакції
- 153
- Бали
- 38
1. Ваш нікнейм: Анюта Маренко
2. Нікнейм порушника: Дніпровські
3. Назва клану порушника: Дніпровські
4. Суть скарги:
їхала на бізнес, побачила що захватили бп, пробую проїхати далі щоб заїхати на сам бп, зупинитись на узбіччі, та сплатити проїзд.
не розумію чому мене взагалі зупиняють за ''блок постом"
на відео не чути, але я пояснюю що хочу проїхати на бп, і там вже продовжувати цю рп ситуацію, клан це повністю ігнорує.
так як на моєму відкаті не чути мене, прошу адміністрацію запросити відкат у самого клана, і далі розібратись в ситуації.
хочу ще раз підкреслити, на мою думку, вони повинні були впустити мене на сам бп, і там вже розповідати щось за сплату, а не стріляти по мені в той момент коли я тільки під'їжджаю до нього.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
6. Дата порушення: 02.06.26
2. Нікнейм порушника: Дніпровські
3. Назва клану порушника: Дніпровські
4. Суть скарги:
їхала на бізнес, побачила що захватили бп, пробую проїхати далі щоб заїхати на сам бп, зупинитись на узбіччі, та сплатити проїзд.
не розумію чому мене взагалі зупиняють за ''блок постом"
на відео не чути, але я пояснюю що хочу проїхати на бп, і там вже продовжувати цю рп ситуацію, клан це повністю ігнорує.
так як на моєму відкаті не чути мене, прошу адміністрацію запросити відкат у самого клана, і далі розібратись в ситуації.
хочу ще раз підкреслити, на мою думку, вони повинні були впустити мене на сам бп, і там вже розповідати щось за сплату, а не стріляти по мені в той момент коли я тільки під'їжджаю до нього.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
6. Дата порушення: 02.06.26