Розглянуто порушеня лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвій чабан

Новий гравець
Реєстрування
13 Жов 2025
Дописи
3
Реакції
1
Бали
8
1. Ваш нікнейм:
2. Нікнейм порушника: Едуарт Мінховський
3. Суть скарги: мене звільнили по не справиливості я писав що вмене зломаний пк і мене не буде в грі 4 сутки і мене звільнили по 2.31
4. Доказ порушення https://files.fm/u/sc23n7mvw8
5. Дата порушення: 26.05.10

Останнє редагування:

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
Вітаю. Так як скарга була написана на мене, дам невелику відповідь.

Почнемо з моменту, де ви сказали, що попередили про неактив протягом 4 днів, починаючи з вівторка. Якщо виходити з ваших слів, виникає логічне питання.

У нас звітний тиждень триває 7 днів, а звіти приймаються в суботу. Відповідно, вже з неділі починається новий звітний період. Якщо все порахувати, то виходить, що ви просиділи ще додатково 3 дні, не зробивши жодного завдання.

Це прямо показує вашу незацікавленість у фракції та небажання працювати або якось її покращувати.

Другий момент.

Одразу після мого призначення на посаду, приблизно о 17:00, я написав повідомлення, що всі, хто не подасть звіт за тиждень або зробить його слабким, нецікавим чи формальним, будуть звільнені після обговорення зі слідкуючими та куратором.

І останній факт, через який було прийняте саме таке рішення.

Під час всієї цієї ситуації ви вирішили перевестись, думаючи, що це допоможе уникнути наслідків. Саме тому, разом з куратором, було прийнято рішення про звільнення з причин, які були озвучені вище.

Нікіта Моїсеєв

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
2 Лис 2023
Дописи
194
Реакції
418
Бали
108
Вітаю. Як Куратор МЮ, внесу ясність у цю ситуацію, виключно сухими фактами.

Ви були призначені на посаду 25.04.2026. Звільнення відбулося 10.05.2026. За цей час у вас було понад два тижні, щоб показати хоча б мінімальний результат своєї роботи. За підсумком - повна відсутність звітності, відсутність ініціативи та фактична бездіяльність.

За весь термін перебування на посаді КОД-5 був зібраний лише 2 рази. Для людини, яка займає керівну посаду, це критично низький показник. Увесь інший час ваша діяльність була непомітною.

Посилання на “4 дні відсутності” не мають жодної ваги, оскільки це не пояснює, чому за решту часу не було зроблено практично нічого.

Після призначення нового лідера було проведено аналіз старшого складу. Основним критерієм стали саме факти: активність, звітність, участь у розвитку фракції та реальна користь від співробітника.

По вашій роботі — нуль інформації. Нуль результату. Нуль активності. Вас буквально не було видно в роботі фракції.

Більше того, у момент, коли постало питання подання звіту, замість того щоб надати хоч якісь результати своєї діяльності, ви одразу почали шукати способи переведення, щоб уникнути перевірки та відповідальності за провалений термін.

Рішення про звільнення було прийняте не “через особисту неприязнь” чи “без причини”, а виключно на основі фактів, які неможливо спростувати:

1) відсутність звітності;
2) мінімальна активність;
3) відсутність видимого результату;
4) спроба уникнути подання звіту через переведення.

Також окремо зазначу: причини звільнення я вам вже пояснював в особистих повідомленнях. У відповідь від вас надійшла лише фраза «Планета кругла», після чого чат був видалений з вашого боку, що вкотре демонструє ваше ставлення до ситуації.

На цьому в мене все. Очікуйте остаточного рішення від ГС/ЗГС Держ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі