Біллі Форбс
Активний
- Реєстрування
- 29 Бер 2023
- Дописи
- 64
- Реакції
- 292
- Бали
- 68
1. Нікнейм гравця: -
2. Особистий нікнейм: Біллі Тюбікович
3. Клан порушника: SIGMA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: BARISSTA
5. Суть скарги:
2.40. Заборонено вбивати гравців або наносити шкоду за межами території за яку ведеться битва для додавання очків до загальної статистики бою. | Попередження НО + конфіскація території (на розсуд ГС/ЗГС Неоф або ГА/ЗГА)
Виняток: коли гравець покинув територію або спровокував (потрібно мати доказ).
Гравець ворожого клану почав стріляти по нам з-за меж території й дав всім гравцям кд і ми не могли використати екстезі. Це зіграло вирішальну роль у битві й вони отримали велику перевагу. Айді та нік гравця не видно, тому потрібно запросити відкати. Якщо по міні карті не визначити де кордон території, то я можу піти у голосовий чат та докладно все показати. мій дс - billyeinvoker (битва була за територію 48)
6. Докази (скриншот/відео): тут
7. Дата порушення: 02.07.2025
2. Особистий нікнейм: Біллі Тюбікович
3. Клан порушника: SIGMA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: BARISSTA
5. Суть скарги:
2.40. Заборонено вбивати гравців або наносити шкоду за межами території за яку ведеться битва для додавання очків до загальної статистики бою. | Попередження НО + конфіскація території (на розсуд ГС/ЗГС Неоф або ГА/ЗГА)
Виняток: коли гравець покинув територію або спровокував (потрібно мати доказ).
Гравець ворожого клану почав стріляти по нам з-за меж території й дав всім гравцям кд і ми не могли використати екстезі. Це зіграло вирішальну роль у битві й вони отримали велику перевагу. Айді та нік гравця не видно, тому потрібно запросити відкати. Якщо по міні карті не визначити де кордон території, то я можу піти у голосовий чат та докладно все показати. мій дс - billyeinvoker (битва була за територію 48)
6. Докази (скриншот/відео): тут
7. Дата порушення: 02.07.2025
Останнє редагування: