Розглянуто прохання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арірай Вредіна

Вождь племени Джигусамадано
Реєстрування
3 Січ 2025
Дописи
286
Реакції
135
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Роман Ярмоленко
  2. Особистий нікнейм: ♡Назар Нава♡
  3. Суть скарги: Постояно за мною слідкує і тепехається до мене коли бачить що я в грі, от тільки коли мене деемлять або ще щось його нема, була сьогодні ситуація підіхав до нпу стоїть Даша Печенька яка мене до цьго затулила я вишов спитати нашо вона мене тульнула і вона почала по мені тулити я дістав зброю і вбив її, а в той момент біля мене був ярмоленко і тим самим зазннявши це на фрапс мене откинули і дали догану клану і ту дашку, я розумію він виконує свою роботу але це вже занато, не розумію як він обше став на адмінку, прошу поговорити з ним на цю тему. Дякую. З повагою до Адміністрації Нава.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): нема.
  5. Дата походження:25.02.2025

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Було перевірено всі взаємодії адміністратора Романа з Вами,а саме для чого, в який момент, в якій ситуації слідкував за Вами. Всі дії підкріплені або ж історією Ваших вбивств, або зверненнями від гравців, або ж, реагуванням адміністратором на античіт, що інші адміністратори також підтвердили і також слідкували за Вами в такі моменти.
Від адміністратора порушень не виявлено. А Ви, в свою чергу, отримуєте покарання за образи адміністратора в соціальних мережах (discord) на 14 днів.
7.9. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується гри чи дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Перманентний бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі