Зачинено прошу амністію :(

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тьома Спіріт

Кошовий отаман
Реєстрування
27 Гру 2023
Дописи
100
Реакції
54
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Тьома Спіріт 38998
2. Нікнейм адміністратора: -

3. Суть скарги:

Прошу розглянути можливість амністії.

Мені було видано покарання у вигляді бану на 15 днів за образу батьків. Частину терміну я вже відбув. За цей час я повністю усвідомив свою помилку, визнаю її та щиро шкодую про сказане. Розумію, що подібні висловлювання є неприпустимими, незалежно від обставин, і надалі такого з мого боку більше не повториться.

Хочу також пояснити, що мої слова були адресовані зовсім іншій людині та були сказані у вигляді невдалого жарту. Вони жодним чином не стосувалися гравця, який подав на мене скаргу. Людина, якій це було адресовано, взагалі не зверталася зі скаргою. Не знаю, з якої причини інший гравець вирішив її подати, але, можливо, це пов’язано з особистою неприязню, хоча жодних конфліктів із ним я не пригадую.

Прошу врахувати, що раніше я не мав покарань саме за образу батьків, тому щиро прошу дати мені шанс і застосувати амністію як виняток. Дуже хочу повернутися до гри, тим більше зараз проходить цікавий івент, який не хотілося б пропустити.

Ще раз визнаю свою провину, щиро перепрошую за свою поведінку та обіцяю, що подібне більше не повториться.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тута<3

5. Дата порушення: 05.07

Емі Вейт

КА | Східна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
540
Реакції
246
Бали
103
Вітаю
Відповідь надано в попередньому зверненні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі