Відмовлено прошу дати останій шанс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Босенко

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
68
Реакції
48
Бали
167
1. Ваш нікнейм: не памятаю
2. Нікнейм адміністратора:ГА-КА
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє!

Прошу вас ще раз розглянути моє звернення.
Я розумію, що порушив правила проєкту, передавши свій акаунт іншій людині. Також розумію, що відповідальність за всі дії на акаунті лежить саме на мені. Я не намагаюся сперечатися з правилами чи знімати із себе відповідальність.
Єдине, про що я прошу, це дати мені ще один шанс.
Я дуже шкодую про те, що сталося. Це була найбільша помилка, яку я зробив за весь час гри на проєкті. Я вже повністю усвідомив її наслідки й гарантую, що подібного більше ніколи не повториться.
Через це блокування я втратив не лише акаунт на 04 сервері, а й доступ до свого основного акаунта на 01 сервері, у який вклав понад 2500 годин гри. Це роки проведеного часу, величезна кількість зусиль і прогрес, який для мене дуже цінний.
Я не прошу ігнорувати правила. Лише прошу, якщо це можливо, зробити виняток і дати мені останній шанс. Якщо буде потрібно, я готовий прийняти будь-які додаткові умови чи інше покарання, аби лише отримати можливість повернутися до чесної гри.
Обіцяю, що надалі суворо дотримуватимусь усіх правил проєкту, не передаватиму свої акаунти іншим людям і більше ніколи не допущу подібної ситуації.
Дякую за приділений час. Сподіваюся на ваше розуміння та останній шанс.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Прошу-ще-раз-розглянути-моє-звернення.428183/
5. Дата порушення:26.07.2026

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,811
Реакції
974
Бали
409
Вітаю
Відповідь була надана в минулих скаргах неодноразово
Якщо ви будете флудити темами , вам форумний аккаунт буде заблокований.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі