Відмовлено прошу керівництво взяти повний фрапс працівника нпу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
206
Реакції
145
Бали
48
  1. Нікнейм гравця:Роман Еніарку
  2. Особистий нікнейм:Руслан Степаненко
  3. Суть скарги:https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/216278-дм-в-зз.321068/ Прошу керівництво НПУ взяти повний фрапс ситуації яка склалася,я був свідком цього всього з самого початку! Працівник НПУ на службовому авто без проблискових і звукових сигналів рухався по зустрічній смузі,а саме спускався з моста в напрямку б/у по зустічній полосі де створив 2 дтп і почав тікати з місця ДТП!Я і ще гравець в якого влетів даний працівник НПУ почали намагатися його дізнатися щоб запитати яка була необхідність їхати по зустрічній і порушувати ПДР,на що даний гравець просто пришвидшив свій рух і намагався втекти збиваючи все і всіх на своєму шляху! Саме там на шляху в районі роботи курєра він і зніс гравця який стояв на мото !Ми почали прислідувати даного працівника щоб дізнатися причину таких його порушень!Встигли наздогнати тільки на сто!Де вже в них з гравцем на мото почалася перестрілка!Я так розумію що гравець на мото хотів шляхом пошкодження коліс зупинити працівника і задати питання чому він так себе порушує! Прошу вище керівництво взяти доказ працівника НПУ і видати йому покарання за його порушення! Приємної Гри!
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:31.08.2025

Останнє редагування:

Дмитро Ріхтер

Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
184
Реакції
102
Бали
48
Вітаю, шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт: Відмовлено.

В скарзі відсутні докази порушення з боку гравців державних організацій [
тик].

Приємної гри на UKRAINE GTA.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі