Розглянуто прошу розбанити/зменшити покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Вер 2023
Дописи
114
Реакції
9
Бали
21
1.Мій нікнейм: Микита Амбрелла 6507
2.нікнейм адміністратора: -
3.Суть скарги: Мене забанили за обхід блакування на 1 місяц я подав скаргу на форум тікі з 3 скарги мені зменшили срок меня ще осталось до розбана 14днів в мене буде день народженя 09.02.2024 я хочу попросити щоб ви меншити срок до 09.02.2024 можете дати меня дискорд я вам можу доказати то прошу через вибачення и можете будьласка видалили меня всі акаунти крім "Микита Амбрелла 6507" извините меня будьласка та ще я знаю мені напевно подарят на день народження собачку чихуахуа я дуже просив їх купити і хочу її назвати Савочків або Міша та ще в мене вже е кошка зовуть її Сіма я дуже хочу щоб вони дружили і коли вони потім моя собачка і моя кішка буля рядом сомной на столі і я їм буду розповидати про проєкт "Украина гта" щоб вони знали що саме "Владислав Савочків" Зробив самий лучший проєкт на якому я грав у житі та ще хочу пойти знову в СБУ м.Кіева або в ЗМІ або в НПУ.К хочу затримати кто нонрпешит та ористовувати щоб вони катались по дорозі і любавались лучшому проєкті украина гта та ищо раз хочу попросити прощення у украина гта я вже не можу без украина гта хочу на ному пограти дуже сильно

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,318
Реакції
5,040
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Переглянувши історію покарань, та дії зроблені вами.
Термін блокування за даним акаунтом Микита Амбрелла буде скорочено до 7 днів.
Облікові записи не підлягають видаленню під час блокування, очікуйте доки визакінчеться термін і подайте заявку на видалення їх.
Більше не порушуйте правила серверу.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі