Нікнейм адміністратора: Юра Бабій
Особистий нікнейм: Вова Хаймер
Суть скарги:
Бажаю здоров'я головна адмніністрація ''Західної України''! Хочю дуже сильно вибачитися перед вами за те що сталося! Я випадково включив мікрофон і те що казав мій знайомий було чути у грі. Мені дуже прикро що таке сталося, я це не робив навмисно, зрозумійте правельно!
Приношу чисто сердечні вибачення за цю ситуацію всій адміністрації!!! Прошу Вас розбокувати мій ігровий акаунт тому що така ситуація трапилося перший раз зі мною!!! Шановна адміністрація ви можете зрозуміти те шо це навіть не я говорив, а мій знайомий в діскорді я в цій ситуації не винний даже, спочатку моєму знайомому видали покарання потім адміністрація знов переглянула фрапс і моєму другу зняли бан а мені видали не розумію прошу пояснити мені чому я маю сидіти в бані якщо я нікому не погрожував , так, там було чути погрози але я їх не говорив я до цього немаю ніякого відношення . це навіть не мій голос я цього даже не говорив, так чому я маю в бані сидіти я не розумію цього так признаю мій мікрофон але я його включив випадково зрозумійте то шо я нікому не погрожував просто випадково включив мікрофон це не справедливо видавати покараня людині яка в нічому не винна прошу ще раз переглянути фрапс докладніше або звʼяжіться зі мною в діскорді #nalivayko1380 там я вам розкажу детальніше ситуацію яка трапилась два дні тому
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
Дата походження: 11.08.2024