Розглянуто пункт 7.2 ! | R - 525

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
268
Реакції
225
Бали
63
1. Нікнейм гравця: Богдан Віні ( 90092 )
2. Особистий нікнейм: Чарльз Бронсон ( 96457 )
3. Клан порушника: SIGMA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні
5. Суть скарги:
І знову SIGMA !! Стояв продавав запчастини ,підійшов до гравця по сусідству (показував гравцямя, яка прекрасна гра є в ,реальному житті...ага показав неадекватність гравців ) запитатися по чом мітла (аксесуар), що до речі у нього чогось виглядає дуже негарно між ніг - і скільки коштує, і тут людина як скаженна, почала кидатися ,і показувати що він чимось краще від усіх,я розізлившись увімкнув запис ,так як, не збирався далі це слухати.Так я теж не святий можливо перегнув палку, але вибачьте тільки за для хоч якоїсь самооборони (( . Перехід на особистості реального життя ,а саме зганьбив честь і гідність гравця ,тобіш мене!! ( Порушення правил UG 7.2 7.2.) ,та вважаю ,що данна людина , ламає українізацію данного проекту. Скільки таке вони будуть ворити.І чому покарання на них діють тимчасово ? Невже немає поваги ніякої в цій грі від гравців ані трішечки? Це ж не вперше вже так робить. Люди дивлячись на таке в ютубі або тік ток , кажуть що не хочють йти туди тепер, де їх також будуть, неповажати , і саму гру (або знаю таких що покинули гру нажаль ,не витримавши натиску назавжди) І що саме головніше - дані неадекватні гравці ,виходитимуть і далі таке творитимуть. Данні гравці такого формату общеннія кажуть частенько : ,,пасижу и вийду ,а чо мне будет ,, це ненормально вибачьте будь ласка .А потом вони просять оскарження ,виходять і творять те саме!! Ми всі гравці хочемо вдосконалити гру ,і щоби була повага від таких особ як ,до Адмінів та власника проекта ,так і всього серверу.Скільки їм адміністратори йдуть на уступки в очі вони добрі а, за спиною оскають вас же шановна Адміністрація, і не поважаючи вас же що ви їх помилували роблять надалі злі діла ( хоча самі вони і винні ,і получали покарання за свої вчинки). Зверніть увагу на часті порушення порушення данного гравця.
З пов. до Адміністрації і всього проекту, Амір Амірович Алієв.

6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 15.10.2025

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець!

Гравець 90092 отримує покарання у вигляді бана на 3 дня за порушення загальних правил а саме: 5.9. , 5.11

Розглянуто​

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі