Відмовлено підкидання наркотиків та саджання у тюрму

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Max017474

Новий гравець
Реєстрування
15 Жов 2024
Дописи
15
Реакції
1
Бали
6
1) 6767510 6826107
2) Максим Андрут 6865707
3)забрали меня на жилом участке и нашли какойто порошок которого у меня небіло и посадили в тюрьму
4) 19/10/2024
5)
мои тексты видео не говорят что я говорил в игре это примечания с юмором
видео загрузится в 4.50 гдето так пишет

Марк Ліквід

02 | Західна Україна
Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
192
Реакції
245
Бали
48
Я, Гапанович Володимир Сергійович, разом із полковником Служби безпеки України, Навроцьким Олександром, 19 жовтня 2024 року здійснили затримання громадянина Максим Андрут у зв'язку з наявністю підозрою у намірі ухилитися від проходження регламентованих процесуальних дій.

Після затримання ми доставили затриману особу до Національної поліції України в місті Києві, де разом із полковником Навроцьким було здійснено всі необхідні процесуальні дії відповідно до чинного законодавства України.

Всі дії під час затримання та подальшого оформлення документів проведено у повній відповідності з вимогами закону. Окремі дії третьої сторони, на які звертається увага (особа на ім'я "Біндер"), не входять до нашої зони відповідальності. Ми виконали свої обов'язки у рамках службових повноважень і завершили відповідні процедури. При необхідості готовий надати докази , також зверніть увагу що на 01:04 видно що особа сама хотіла зайти в інтер'єр, тобто ухилитися від процесу.

Дата: 19 жовтня 2024 року

Останнє редагування:

Олександр Пуля

Адміністратор | Західна Україна
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
472
Реакції
495
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Фрапс більше 5 хв та без тайм кодів.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі