Розглянуто п.Президент звільнив ні за що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Гру 2024
Дописи
29
Реакції
13
Бали
8
  1. Нікнейм лідера/заступника:Віктор Репецький
  2. Особистий нікнейм:Владислав Коваленко
  3. Суть скарги:Ми з лідеркою МОЗ Д поїхали на проведення лекції для ВРУ я провів навіть показав.п.Президент взяв моє посвідчення та розірвав
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:09.02.25

Вікторія Дніпровська

06 | Подільський край
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2024
Дописи
1,190
Реакції
385
Бали
208
Як головлікар даної організації та особа, яка була на місці подій, хочу висловити свою думку в захист даного співробітника, якого було звільнено.

Працівник перевівся до нас з ДКВС сьогодні. Так, згідно системи переведень працівника було прийнято на 7 порядкове звання.

Він звернувся до мене з проханням дозволити йому провести лекцію для державної організації на тему ПМД (Перша Медична Допомога). Підкреслюю - лекцію. Не тренування.

Ми вирушили до ВРУ, оскільки на той момент в області було більше осіб старшого складу саме ВРУ.
Прибувши на місце мною було зроблено доповідь про початок лекції.
В спецзв'язку я повідомила що дана особа до нас тільки вступила та працює 1й день.
Співробітник провів лекцію добре.

Але далі працівники ВРУ забажали зробити з лекції тренування. Співробітник не побоявся та почав надавати допомогу. Так, у нього були помилки. Але він тільки прийшов до нас і хотів розвиватись. Далі п. Президент попросив посвідчення працівника. Згідно системи переведень - посада Хірург. Працівнику було задане питання як провести операцію на серці. Не дочекавшись повної відповіді працівника було звільнено Президентом.

Підкреслюю, що ми приїхали для проведення саме лекції. А не тренування. Про це свідчить даний доказ - Посилання.

На мою думку, звільнити людину в 1й робочий день після переведення не є правильним.
Як лідер організації прошу повернути співробітника та надати йому шанс!

Реєстрування
8 Гру 2024
Дописи
29
Реакції
13
Бали
8
  1. Нікнейм лідера/заступника:Віктор Репецький
  2. Особистий нікнейм:Владислав Коваленко
  3. Суть скарги:Ми з лідеркою МОЗ Д поїхали на проведення лекції для ВРУ я провів навіть показав.п.Президент взяв моє посвідчення та розірвав
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:09.02.25
Тим бач 7 звання це не такаж і велика посада

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,056
Реакції
841
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Ознайомившись з доказами які надав Ваш Лідер на яких чітко видно що з вашої сторони були порушення РП процесу але враховуючи ваш досвід на даній посаді(перший день) Президент зробив поспішні висновки не розібравшись з ситуацією. Тому з Президентом буде проведена бесіда а Вам буде видане Попередження і переатестація від вашого Лідера.

Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі