Зачинено п. 30 | 02 server | Edward

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Петрушка

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Жов 2022
Дописи
70
Реакції
81
Бали
23
1. Сервер у діскорді: 02
2. Нікнейм теха: Едвард ....
3. Особистий нікнейм (Discord): helenixx_
4. Суть скарги:
Ну що сказати, отримав бан на 7 днів за п.30.
Перше запитання, як я йому запитаннями зробив гірше? Адже там написано про шкоду за провокацію. Я особисто не бачу.
Друге запитання, у вас модератор ображений, що дає завищені покарання?
Третє запитання, чому модератор сам провокує на форумі, а потім плаче в дискорді, що його з питань душать?

Нагадаю, тролінг у правилах не заборонений. А що не заборонено - дозволено.

5. Доказ: (скриншот/відео): 6. Дата походження: 06/10/2024

Петя Самогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
27 Гру 2023
Дописи
1,079
Реакції
1,834
Бали
213
Вітаю!
Шановний гравець, перейдемо до вашого запитання, а саме Друге запитання, у вас модератор ображений, що дає завищені покарання? Готовий вам надати відповідь, так як це була не перша провокація, я був вимушений видати вам максимальний термін покарання (Не відходячи від нормативів).
30.Провокації особового складу (адміністрації, модераторів, лідерів) з метою завдання шкоди проєкту Карається: мут на 2-4години/бан на 3-7 днів
Також хочу зауважити
Примітки до правил:
Покарання можуть видаватись на розсуд керівництва/модерації серверу
Тобто якби у мене, було "Предвзяте відношення" до вас, я в праві скористуватись даною приміткою!
Також попрошу вас, більше не провокувати та ставитись до Модерації з повагою.
Перейдемо до вашого третього запитання, Третє запитання, чому модератор сам провокує на форумі, а потім плаче в дискорді, що його з питань душать? Щодо допису на форумі, його було видалено, та зі мною було проведено сувору бесіду щодо даних дій. Щодо ваших слів потім плаче в дискорді це можна розцінювати як Нешанобливе ставлення\провокація, за що ви і отримали покарання, в Discord 02 серверу.
Закликаю вас, детальніше ознайомитись з правилами серверу, та не порушувати їх.

Очікуємо вердикту, Старшої модерації.
Приємної гри на Ukraine GTA.

Олександр Юрчишин

Пенсіонер | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,135
Реакції
1,157
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець!
Ознайомившись з текстом в скарзі та переглянувши вашу історію покараннь, можу винести вердикт!

Давайте почнемо з вашої історії покарань.
Ви не одноразово отримували покарання від модерації за порушення правил Discord, а саме Пункту 30, за остані 4 дні.
30.Провокації особового складу (адміністрації, модераторів, лідерів) з метою завдання шкоди проєкту
Карається: мут на 2-4години/бан на 3-7 днів
Також до цього у вас було покарання за порушення правила Discord, а саме Пункту 16.
16.Неадекватна поведінка (на розсуд MD/SM)
Карається: мут на 1-3 години/бан на 1-2 дні

Давайте тепер перейдемо щодо самого змісту скарги.
В змісті вашої скарги йде нешанобливе ставлення до Moderator Discord що розгляду не підлягає.

Щодо провокації модератора не форумі, з модератором було проведено строгу бесіду та модератор за це отримав був покарання.

В оскаржені відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі