Відмовлено репорти

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
212
Реакції
129
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Дан Гост
2. Нікнейм адміністратора: Назарій Казмірук
3. Суть скарги: пишу в репорт: «дм спек». Думаю, неважко зрозуміти, що в ситуації, в якій я перебуваю, потрібно проспекать, бо мене дмлять. І, як усі знають, коли тебе дмлять, усе, що ти встигаєш написати в репорт, це максимум 1–2 слова.
Але для Назарія цього здалося замало. Замість того щоб дійсно допомогти, він вирішив написати, що репорт недостатньо розгорнутий, після чого просто закрив його.
Тоді в мене питання: який, на думку Назарія, репорт вважається розгорнутим? І скільки часу потрібно на його написання, враховуючи критичність ситуації, наприклад під час ДМу? Типу потрібно писати: «Вітаю, шановні адміністратори. Мене, схоже, намагаються вбити. Чи не могли б ви, будь ласка, проспекать за мною?» Саме так це має виглядати?
Не розумію, навіщо тоді такі адміністратори, які бачать і розуміють, що гравця вбивають, але замість допомоги посилаються на оформлення репорту. На мою думку, допомога гравцям повинна бути важливішою за регламент репорту.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): знизу
5. Дата порушення: 06.07.2026

Вкладення

• Знімок екрана 2026-07-06 005048.png
    Знімок екрана 2026-07-06 005048.png
    919.2 Кб · Перегляди: 17
  • Знімок екрана 2026-07-06 010155.png
    Знімок екрана 2026-07-06 010155.png
    1.8 Mб · Перегляди: 18

Назарій Казмірук

Мл.Адміністратор| 02 Західна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
14 Лис 2024
Дописи
458
Реакції
144
Бали
88
Вітаю, так як скарга написана на мене, пояснюю ситуацію, на сервері в даний момент була мала кількість адміністрації, та ваш репорт був вже в режимі "Без відповіді", я в той момент лише зайшов на сервер, і не зміг допомогти вам, відповідно, попросив залишити скаргу, якщо маєте відеодокази

Очікуйте рішення від ГА/КА

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
508
Реакції
258
Бали
123
Вітаю Шановний гравець!
Оскільки адміністратор надав відповідь згідно черги репортів та відповідь вам надійшла через 4 хвилини після написання репорту, ваша ситуація могла змінитися, або завершитися.
При цьому, адміністратор не зміг би побачити всю ситуацію та видати правильно обґрунтоване покарання.
Саме через це вам була надана відповідь про подачу відеодоказів.
В діях адміністратора порушень не виявлено.
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі