Відмовлено розкаяння , вибачення перед адміністрцією

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Блейз

Новий гравець
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
22
Реакції
1
Бали
8
Нікнейм адміністратора:Данило Шульга
Особистий нікнейм:Дениска Хелл
Суть скарги:я вибачаюся перед адміністрцією за те що скачав чіт на телепорт я хотів просто подивитися як воно працює я сумую за грою скучно без неї даю клятву що більше ніколи не скачаю неякий чіт прошу щирі вибчення перед адміністрцією сервера що я так зробив прошу зняти бан.

Вова Хаймер

Генерал ДКВС Західна Україна
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
87
Реакції
59
Бали
73
Нікнейм адміністратора:Данило Шульга
Особистий нікнейм:Дениска Хелл
Суть скарги:я вибачаюся перед адміністрцією за те що скачав чіт на телепорт я хотів просто подивитися як воно працює я сумую за грою скучно без неї даю клятву що більше ніколи не скачаю неякий чіт прошу щирі вибчення перед адміністрцією сервера що я так зробив прошу зняти бан.
в мене така сама ситуація я написав що клянусь богу що більше ніколи чітів ітд я тоже за грою сумую і за акаунтом нашо ми взагалі тими чітами користувались

Денис Блейз

Новий гравець
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
22
Реакції
1
Бали
8
в мене така сама ситуація я написав що клянусь богу що більше ніколи чітів ітд я тоже за грою сумую і за акаунтом нашо ми взагалі тими чітами користувались
я скачмв просто подивитися як вони працюють я нехотів дальше грать з ними коли мене уже забанили то у мене їх уже не було(

Вова Хаймер

Генерал ДКВС Західна Україна
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
87
Реакції
59
Бали
73
я скачмв просто подивитися як вони працюють я нехотів дальше грать з ними коли мене уже забанили то у мене їх уже не було(
в мене їх вже давно немає я дуже за аком сумую капець адміни якщо ви це бачите розблокуйте нас ми більше не будем обіцяємо дайте нам останній шанс

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,046
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

На жаль, обілкові записи з заподозренні у використанні стороннього ПЗ - у відновленні та розблокуванні не підлягають.
Створюйте новий акаунт та починайте гру заново.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі