Розглянуто розшук

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕧𝕪𝕝𝕝𝕪

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лис 2024
Дописи
172
Реакції
104
Бали
48
1.Станіслав Вінчестер,Данило Панченко,Дейман Чикибрики( скоріш за все хтось з них виписав мені розшук ) но краще чек логи
2.Кирило Потер
3.приїхав на зустріч до друга та мене закафали за розшук хоча до цього я сидів в деморгане тобто розшук мав пропасти но менне всеодно закафали потім я дав паспорт щоб вони перевірили мене на розшук но вони цього не зробили а дали мені розшук збройне насильство на мітингу (виписали рандом розшук) потім мене перевірили на розшук і розшук у мене був хоча мені його виписали по дорозі в НПУ тому прошу покарати данних працівників.
4.тик 1
5.25.08.2025
Тайм коди до тик 1 0:03 каф 2:30 прошу переглянути мене по базі та через декілька секунд мені прилітає розшук ( я дав їм паспорт для перевірки на розшук а вони мені його виписали)

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,033
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
Гравець 19836 отримає покарання
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Також працівник отримає дисциплінарне стягнення (2 Догани)

Гравець 17612 отримає покарання
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Гравець 34359 отримає покарання
5.1.1. Заборонено приїжджати / приходити по MG інформації від друга на допомогу. | Деморган 30-60 хвилин
Гравець 33501 отримає покарання
5.1.1. Заборонено приїжджати / приходити по MG інформації від друга на допомогу. | Деморган 30-60 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі