Розглянуто роман дурнів забанив без причини більше ніж на місяць за те, що я його послав у відповідь на його погрози

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Rodion_Gaydarov

Активний
Реєстрування
11 Лип 2023
Дописи
22
Реакції
29
Бали
21
Вік
24
  1. Нікнейм адміністратора: роман дурнев
  2. Особистий нікнейм: Родион Гайдаров
  3. Суть скарги: Стояв на ринку, торгував предметами, до мене підійшов якийсь гравець жіночої статі і почав ображати, я почав йому відповідати, і в цей момент прийшов роман дурнів і замість того, щоб банити того, хто почав ображати, почав мені загрожувати баном, я його послав і він образився і забанив мене на 35 днів. Нік того хто ображав починається на Мілана. Правила щоб банити за те що послали немає,хоча у причині він написав причину образа. І взагалі, чому за образи банять по-різному, то на 5 днів, то на 35? Від чого це залежить? Чому не на рік забанили, а на 35 днів?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: время дата та час бану на скріншоті

Вкладення

• im253age.png
    im253age.png
    1.6 Mб · Перегляди: 67

Роман Дурнєв

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
2,103
Реакції
916
Бали
213
Вітаю Шановний гравець
Давайте почнемо з того, що подивимось вашу історію покарань (взяв тільки там де ви були покарані за образи)
[2023-10-15 09:28:14] Адміністратор Роман Дурнєв заблокував гравця Родион Гайдаров на 35 днів. Причина: Образа Адміністрації
[2023-10-13 04:58:31] Адміністратор Михайло Набанов замутив гравця Ролион Гайдаров на 60 хв. Причина: Образа гравців
[2023-10-11 02:15:07] Адміністратор Влад Уайт замутив гравця Родион Гайдаров на 60 хв. Причина: Нешанобливе ставлення до гравців
[2023-10-05 01:19:13] Адміністратор Роман Дурнєв замутив гравця Родион Гайдаров на 60 хв. Причина: Нешанобливе ставлення до гравців
[2023-10-02 17:05:06] Адміністратор Надія Волинська замутив гравця Родион Гайдаров на 120 хв. Причина: Образа гравців
[2023-10-02 03:02:50] Адміністратор Діана Келлер замутив гравця Родион Гайдаров на 60 хв. Причина: Образи
[2023-10-01 18:07:19] Адміністратор Дмитро Лінкевич замутив гравця Родион Гайдаров на 100 хв. Причина: Неадекватні висловлювання (Скарга на форумі) by Nabanov
[2023-09-26 21:29:34] Адміністратор Павло Дурнєв заблокував гравця Родион Гайдаров на 1 днів. Причина: Завуальовані образи адміністрації

Сприводу Центрального ринку. Ви писали деякі не пристойні речі в чат тому я до вас підійшов та дав попередження (все було адекватно вам сказано, без ніяких погроз), також баном я вам не погрожував, це говорили самі гравці (докази будуть надані ГА/ЗГА). Під час видачі вам покарання ви вирішили вийти з гри, тому покарання ви отримали в х2 розмірі
(ви чудово розуміли, що ви написали в чат у бік Адміністрації).
Очікуйте вердикту від ГА/ЗГА

Rodion_Gaydarov

Активний
Реєстрування
11 Лип 2023
Дописи
22
Реакції
29
Бали
21
Вік
24
Вітаю Шановний гравець
Давайте почнемо з того, що подивимось вашу історію покарань (взяв тільки там де ви були покарані за образи)
[2023-10-15 09:28:14] Адміністратор Роман Дурнєв заблокував гравця Родион Гайдаров на 35 днів. Причина: Образа Адміністрації
[2023-10-13 04:58:31] Адміністратор Михайло Набанов замутив гравця Ролион Гайдаров на 60 хв. Причина: Образа гравців
[2023-10-11 02:15:07] Адміністратор Влад Уайт замутив гравця Родион Гайдаров на 60 хв. Причина: Нешанобливе ставлення до гравців
[2023-10-05 01:19:13] Адміністратор Роман Дурнєв замутив гравця Родион Гайдаров на 60 хв. Причина: Нешанобливе ставлення до гравців
[2023-10-02 17:05:06] Адміністратор Надія Волинська замутив гравця Родион Гайдаров на 120 хв. Причина: Образа гравців
[2023-10-02 03:02:50] Адміністратор Діана Келлер замутив гравця Родион Гайдаров на 60 хв. Причина: Образи
[2023-10-01 18:07:19] Адміністратор Дмитро Лінкевич замутив гравця Родион Гайдаров на 100 хв. Причина: Неадекватні висловлювання (Скарга на форумі) by Nabanov
[2023-09-26 21:29:34] Адміністратор Павло Дурнєв заблокував гравця Родион Гайдаров на 1 днів. Причина: Завуальовані образи адміністрації

Сприводу Центрального ринку. Ви писали деякі не пристойні речі в чат тому я до вас підійшов та дав попередження (все було адекватно вам сказано, без ніяких погроз), також баном я вам не погрожував, це говорили самі гравці (докази будуть надані ГА/ЗГА). Під час видачі вам покарання ви вирішили вийти з гри, тому покарання ви отримали в х2 розмірі
(ви чудово розуміли, що ви написали в чат у бік Адміністрації).
Очікуйте вердикту від ГА/ЗГА
Попередження з вашою сторони це і є погроза,ви погрожуивали дати бан якщо не перестану,ви винні і зараз від того що вам нічого сказати кидаете історію покарань,хоча вона тут ні до чого,тобто ви зараз замість того щоб признати що без причини мене забанили намагаєтесь прикритися іншими адміністраторами які мене банили.А з приводу виходу с гри,з чого ви вирійшили що цим я обходив покарання?Я вийшов бо мою палатку зайняли.Ви пишете що покарання було видано у 2 розмірі за "вихід з гри під час затримання",але мене у вересні банили на 3 дні по причині "образа адміністраціі",тобто ви на 10 раз більше мене забанили по ващій "логіці"

Роман Дурнєв

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
2,103
Реакції
916
Бали
213
Попередження з вашою сторони це і є погроза,ви погрожуивали дати бан якщо не перестану,ви винні і зараз від того що вам нічого сказати кидаете історію покарань,хоча вона тут ні до чого,тобто ви зараз замість того щоб признати що без причини мене забанили намагаєтесь прикритися іншими адміністраторами які мене банили.А з приводу виходу с гри,з чого ви вирійшили що цим я обходив покарання?Я вийшов бо мою палатку зайняли.Ви пишете що покарання було видано у 2 розмірі за "вихід з гри під час затримання",але мене у вересні банили на 3 дні по причині "образа адміністраціі",тобто ви на 10 раз більше мене забанили по ващій "логіці"
Я казав що ви отримаєте покарання у вигляді муту якщо не припините писати непристойні речі у чат коли біля нас було приблизно 7 гравців, про бан і слова не було сказано від мене.

Rodion_Gaydarov

Активний
Реєстрування
11 Лип 2023
Дописи
22
Реакції
29
Бали
21
Вік
24
Я казав що ви отримаєте покарання у вигляді муту якщо не припините писати непристойні речі у чат коли біля нас було приблизно 7 гравців, про бан і слова не було сказано від мене.
По-перше це маніпуляція,ви про мут нічого не казали,по-друге якщо знов говорити по віщий "логіці",то ви попереджали мене про мут,а потім замість муту дали бан :ROFLMAO:

Я відповідав гравцю на його образи,а ви замість того щоб забанити його підійшли до мене,почали приставати та забанили на 35 днів за те що я йому відповідав та вам на ващі приставання.Ви пишете щось про "непристойні речі" у чат,а банити на 35 днів за те що я відповів вам на ваші приставання це пристойно?!

Написав щось у чат - получив бан на 35 днів,а як наприклад вбивати інших гравців чи порушувати правила нападу на війського частину пів години посидів у КПЗ і все,чи у вас це норма?

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Адміністратора надав докази, покарання видано вірно

Образ у Вашу сторону не бачу, бачу тільки сексизм з Вашої сторони, образи гравців та адміністратора.
Покарання видано вірно!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі