Розглянуто рома семеген // халантний розгляд скарги // Для спец.адміна або керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Чорний

не ЗГА | Центральна Україна
Реєстрування
18 Січ 2023
Дописи
302
Реакції
109
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Микола Чорний
2. Нікнейм адміністратора: рома семеген
3. Суть скарги: рома семеген розглянув скаргу та прийняв жорстке рішення, будучи якось впевненим, що я використовував пз якесь чи чіти

1. Я ніколи не завантажував щось подібне окрім АНК, яке дозволено
2. Максимально не згоден з цим рішенням, проведіть мені перевірку будь яку, бо без підстав таке рішення робити це не є правильно.
3. поясню що відбувалось на тому відео і як я взяв машину на ПАЛЬЦЯХ, для роми: Коли в тебе великий пінг, з'являється затримка - це називається десинхронізацією. Спробуй зайти в гру ввечері з мобільного інтернету, або якщо в тебе нема такого слабкого інтету то якогось безкоштовного ВПНа, або зі слабкого Wi-Fi, який ще й навантажений завантаженням кількох ігор(саме так у мене було). У тебе так само вийде сісти в авто й проїхати секунд 5–10, залежно від того, наскільки сильна буде десинхронізація, бо гра спочатку рахує ОФЛАЙН момент гри, типу наче я граю в гта са, а лише потім до неї доходить вся інфа.
Що це за сміх блін, взяти заблокувати не розібравшись? Чіти працюють наступним чином: в тебе з'являються рахуй ті самі можливості що і у адмінки, але ж ти навіть адміном не можеш сісти в будь яке авто і почати їхати, тобі його треба завести для початку, це ж логічно
Я коли сів в машину я сильно пролагав - це вже ключове підтвердження що в мене з інтернетом щось, а не з чітами я граю
Проблема того відео ще у тому, що тіп одразу вийшов з гри, почекав би він пару секунд ще то він побачив би його машину біля себе, бо мене назад через затримку відкинуло!

На останок: Погугліть що таке дисинхронізація, запитайте у розробників чи у керівників як вона працює, пж..

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): розгляд роми
5. Дата порушення: 30.07.2026

Останнє редагування:

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,007
Реакції
414
Бали
223
Вітаю

Адміністратор вірно розглянув скаргу, оскільки ваші дії дійсно викликали обґрунтовані підозри у використанні стороннього ПЗ.
Вас було розблоковано.
У разі повторної підозри у використанні стороннього ПЗ можливість оскарження буде неможливою.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі