Відмовлено рп біографія Діма Хансен

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Хансен

Активний
Реєстрування
7 Чер 2023
Дописи
40
Реакції
27
Бали
18
Васько Дмитро Павлович народився 18жовтня 2008 року. Народився він у Черкасах, у звичайній сім'ї вчительки та Охороника. Батько, через свою професію, особливо не приймав участі у вихованні хлопчика, залишивши його жінкам. Мати була людиною доброю, але вимогливою. Через свою професію, вона сформувала свої вимоги до сина ще до його народження, що зіграє вирішальну роль у подальшому. Владислав був єдиною дитиною в сім'ї, через що з самого народження він багато опікався рідними, особливо мамою та бабусею. Для повного щастя батьків, від нього потребувалась тільки освіченість і хороша поведінка, але з останнім завжди були проблеми. З самих пелюшок, він ріс свавільною і активною дитиною, що часто докучало батьків. В цілому, його раннє дитинство пройшло без надзвичайних випадків, окрім однієї історії: У звичайний літній день, коли Владу було 18 місяців, бабуся вийшла погуляти з ним. Вона посадила його в коляску і вийшла з дому. Все було добре, як раптом до коляски підлетіла велика оса. Хлопчик, побачивши її, зацікавився і вирішив "подружитись", почавши махати їй і намагаючись її "погладити". В результаті, він розізлив осу і вона вжалила його в руку. Через несподіваність і сильну біль, цей випадок запам'ятався Владу на все життя і спровокував апіфобію, яка залишилась у нього до сьогодення.

дитинство :

Народився Дмитро в містечку Черкаси у невеликій сім'ї Васьки. Батька звали Павло він був хорошим сімянином та люблячим батьком працював в міській раді, а мама в магазині.

молодість :

Дмитро часто почав приходити до тата на роботу і Дмитро дуже мріяв стати як його тато чи поліцейським чи служити у ЗСУ! Тут у його тата трапилося не приємне і йому і мамі довелося віддати Дмитро знайомому дідусеві який завжди допомагав їм з Дмитром він був не проти допомогти цій родині і пройшов рік і Микита пішов у свої 15 років влітку на канікулах працювати щоб купити машину дідусеві щоб разом возити картоплю з дачі та він працював день і ніч щоб виконати мрію дідуся та допомогти йому за все що він допоміг йому тому що він завжди вважав що добро завжди повертається та він за канікули заробив ту суму яку треба було він взяв гроші дідуся які він відкладав на машину та пішов на БУ ринок і там знайшов молодого хлопця, який продавав Гелік і він продавав за невелику суму і він купив цю машину і за допомогою інших людей привіз гелик до входу в будинок і покликав дідуся на огляд пройшло пару місяців у них все добре йшло і вони змогли завдяки цьому геліку заробити багато грошей!
Навчаюся в школі в містечку:Черкаси,займаюся футболом та дзюдо.
Наші дні:Були незабутні та насичені

ЮНІСТЬ
У 1976 році, батьки Петра, Володимир та Марії приймають рішення віддати шестирічного Петра до початкової школи, у якій викладала матір Петра. Петро ніколи не виділявся занадто високими науковими здібностями, але він мав великі спортивні здібності. В кінці закінчення 2-го класу, всю територію Україну потрясла критична природна катастрофа, а саме вибух на 4-му енергоблоці Чорнобильської Атомної Електростанції. Батько маленького Петра був одним з перших, хто взяв участь у ліквідації катастрофи як військовослужбовці з найближче сусідніх областей, в результаті чого сім'я втрачає Батька. У зв'язку з цими подіями, а також через занадто велику кількість радіаційного опромінення, задля збереження свого життя маленьких синів, мати Васьків, та його брата Василя приймає рішення евакуюватися з території України до родичів, які проживали в Чехії.

Доросле життя

У 20 років я зустрів Дарину. Жив я на той час у Черкаській області. Коли ми зустрілись в кафе, то з діалогу з нею я зрозумів, що вона дуже багата досвідом, дуже душевна людина і ми з нею розпили пляшку міцного алкоголю. Вона розповіла мені, що моя мати померла. Мені було дуже сумно, мене щось ніби катувало в середині, бо раніше я не чув таку інформацію, я ніяк не підтримував зв'язок з батьком, але, на жаль, вже нічого не вдіяти. Після цьої інформації я почав курити. Вона працювала за весь цей час багато де працювала, доходила справа до СБУ, але вона відмовилась. Дарина мріяла про покупку якоїсь гарної машини. А я тоді мріяв теж піти в Моз, щоб лікувати людей та приписувати їм ліки, зберігати хвороби громадян. Що ж, заліземо вперед, у мене це чудово виходило, але для цього потрібно було придати дужее багато зусиль. Ми з Дариною розійшлися по домівках. Наступного ранку мені дзвонить Данило і пропонує зустрітися, ми зустрілися і він завів тему переїхати в Дніпропетровську область і разом працювати в будь-якій державній організації, я погодився. І ми насамперед пішли подавати заявку на роботу до МОЗ Дніпра. Ми виконували свою роботу якісно, доходила справа до керівних посад, але у мене виник інцидент. як ви розумієте найвищого ступеня - звільнення. Так, я був неправий у цій ситуації, але мені здається, що мене хтось просто злив із керівництва, хоча цього я ніяк вже не докажу. Служили ми у лавах поліції близько 30 років. Наші дні:Ми підросли нам стало по 25років ми женилися З Дариною,та зробили 2детини.Наше життя мовно як казка,ми любили одне одного.І ми жели щасливо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі