Віка Службова
Міліонерка
- Реєстрування
- 18 Бер 2023
- Дописи
- 195
- Реакції
- 68
- Бали
- 31
Дитинство
Максон народився в тілі, яке з самого початку відчував чужим. Його звали Марія, і світ постійно нагадував, ким він "повинен" бути. Та ще з дитинства він знав — це не про нього. У нього була одна мрія: стати тим, ким він відчував себе всередині — хлопцем. І згодом — чоловіком.Його мати працювала лікарем у швидкій, а батько — журналістом-розслідувачем. Коли Максону було 10, батько зник безвісти. Цей біль назавжди залишив відбиток у його серці. Але саме він став тим внутрішнім двигуном, що змусив його виживати, шукати, боротися.
Дитинство Максона було подвійно важким: не тільки бідність і кримінальне середовище міста, але й неприйняття власного тіла, жорстокість оточення та самотність. Уже в ранньому віці він зрозумів: у світі, де він не вписується, доведеться або змінити себе, або зламатися. І він обрав змінити — зсередини й зовні.
Юність та перехід
Після років внутрішньої боротьби, у 18 років він почав перехід — медичний, юридичний, емоційний. Вибрав ім’я Максон — на честь старого імені батька, яке знаходив у його журналістських чернетках. Зміна статі дала йому нову силу, але й нову вразливість: системі було все одно на його гідність. У суспільстві, де сильні топчуть інакших, він навчився тримати кулак у кишені та посмішку на обличчі.Паралельно він вступив до Академії громадської безпеки. Там йому довелось приховувати частину правди, бо навіть у прогресивному місті транс-люди залишались мішенню для упереджень. Та попри все, Максон був одним із найкращих курсантів. Його холодний розум, зосередженість і мотивація робили його безстрашним.
Служба та зневіра
Максон став детективом у 24 роки. Його історія — не про успіх, а про витривалість. Від самого початку він був об’єктом підозр і глузувань. Але кожна справа, яку він розкривав, була як удар у відповідь системі. Він не шукав слави — лише істини. І правди про зникнення батька.Поступово, розслідуючи справи, він натрапив на тіньові структури, які керують містом. Побачив, як колеги беруть хабарі. Як невинних "зачищають", а винні сидять у віп-залах. І коли він відмовився мовчати — його усунули. Формально — за "перевищення повноважень", неформально — бо став небезпечним. Не лише як коп, а як людина, яка не підходила під систему.
Падіння й нове життя
Звільнений, зламаний, із плямами на репутації, Максон на роки зник. Жив на задвірках Новограда. Пив. Наймався на темну роботу. Був тілом для бруду, тінню, що виконувала завдання без питань.Та душа детектива не помирає. З кожною вулицею, з кожною темною справою він бачив картини, які складались у пазл. І одного дня, похмілля змінилося рішенням — повернутися до пошуків правди. Не як коп, а як незалежний мисливець на таємниці. Він створив власну мережу — невелику, але надійну. Тепер він не працював на державу. Він працював на істину.
Людина, яка себе створила
Максон — не просто ім’я. Це символ. Він сам себе народив — всупереч біології, суспільству, системі. Він не ховається від своєї трансгендерності, але й не афішує її — бо вона не визначає всю його суть. Його визначає шлях, вибір, вчинки.У місті, де кожен носить маску, Максон не боїться бути собою — тому й небезпечний. Його називають Вороном — бо завжди з'являється тоді, коли нависла біда. І забирає те, що належить мертвим: брехню, страх, злочинців.
Характер
- Суть: Глибоко інтелігентний, але змучений життям. Має чіткий внутрішній компас.
- Особистість: Стриманий, мовчазний, саркастичний. Вміє слухати.
- Сильні сторони: Аналітичний розум, бойові навички, вміння зливатися з натовпом.
- Слабкі сторони: Параноя, проблеми зі сном, емоційне вигорання, PTSD.
- Цінності: Істина, гідність, свобода бути собою.
Відомі цитати
“Я не шукаю прийняття. Я сам собі достатній.”
“Світ хотів, щоб я мовчав. Я навчився говорити кулаками.”
“Ви думаєте, що бачите чоловіка. Насправді ви бачите боротьбу.”
“Я народився двічі. Перший раз — випадково. Другий — за власним вибором.”