Відмовлено рп біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ангел Сантьяго

Ст.Модератор|Центральна Україна
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
57
Реакції
27
Бали
23

Повне ім'я: Ростик Медьвідь
2. Дата та місце народження: 12.05.2000 р.н. у м. Львів
3. Відомості про батьків:
Батько - ПІБ: Медвідь Антон Олегович, 50 років. Працював у Службі безпеки України, у званні капітана (у відставці).
Мати - Ім'я: Медвідь Ганна Павлівна (справжнє прізвище Денисова). Працівник На вокзалах (роботах)
4. Освіта: вища
5. Зріст: 180 см
6. Вага: 78,5 кілограмів
7. Характер: Добрий, пунктуальний, законослухняний, працьовитий
8. Період проходження військової служби (для чоловіків): з 13.07.2018 по 12.07.2019
9. Досвід роботи: Мед-брат
10. Сімейний стан та коротка інформація про чоловіка/дружину (співмешканця) та дітей: дітей немає. У мене є дружина. Дружину звуть: Марія Медвідь Олександрівна (справжнє прізвище Соловйова). Їй 23 роки. Закінчив інститут за спеціальністю лікар. Він працює фельдшером у Лікарні Київа
11. Інформація про захоплення: Захоплююся програмуванням, також працюю фельдшером у Лікарні

1717176083411.png
11.1. Дитинство (опишіть все, що відбувалося з вашим героєм в дитинстві) ;: Я народилася в місті Львів біля Лікарні. Перші роки мого життя були хорошими, але в 2 роки я захворіла на бранхіт. Мені вже хотіли поставити асму, але вилікувати змогли. Наступні 3 роки я не пам'ятаю, що зі мною сталося. Але я точно пам'ятаю, що в 6,5 років мені вдарили палицею в око. І я став трохи погано бачити. У 7 років я пішла до школи. Прийшовши до школи, я знайшов багато друзів. З одним із них я дружу і досі підтримую зв'язок. У першому класі я теж ходив на хокей. Де він добре грав. У першому я толком нічому не навчився. Читав погано, не міг вимовити букву «Р» і заїкався. З другого по четвертий клас я добре вчився в 3-4 роки. А потім настав час ДПА але нас поставили на карантин і через це ми не писали ДПА. На початку 5-го класу ми з батьками переїхали в місто Київ. І я пішла в нову школу.11.2. Підлітковий вік; Після п'ятого класу. До мене в школу прийшла моя найкраща подруга з минулої школи.З 6-8 класів я нормально вчилався 3-4. У 9 класі. Я кинув школу і почав її прогулювати. Я теж почав курити. Але в грудні я схаменувся і кинув палити і почав готуватися до ЗНО. Здав ЗНОна хороші оцінки: 150 балів з Укр мови, 124 математики,130 історії. Того ж літа я познайомився зі своєю майбутньою дружиною. Ми гуляли і провели все літо разом. Ми навчалися в одній школі, але в різних класах. Мені 10, їй 9. Після перейшла в 11 клас. Я почав готуватися в жовтні. Я добре готувався, і я добре готувався. Я заздалегідь подумав, куди піти – на Хірурга. Єдиний державний іспит я написав ідеально, приблизно так само, як і базовий державний іспит на 130-150балів. Ну, мені виповнилося 18 років, як раптом я подав документи до інституту. І мені прийшла повістка. Я вирішив піти і не чинити опір і так, я був Fit
1717176093660.png

11.3. Доросле життя; Як тільки я приїхав в армію. Мене призначили в медичну частину «Їдальня». Я був кухарем, у якого це плюс, але є і мінус, що він брудний і запах жахливий. Я був кухарем 10 місяців. Після цього останні 2 місяці прослужив у роті. При поверненні на батьківщину. Моя дівчина чекала на мене. І мені сказали, що якщо я хочу йти далі по інституту, то мені доведеться здавати вступний іспит і вивчене за весь рік. Майже всі теми. Я вступив і вивчив решту 4 до 23 років. Після цього я влаштувався на роботу Мед-братом. Після цього я став одним із найкращих Мед-братом регіону. Ми з дівчиною купили квартиру в ЖК «Києв». Автомобіль Camry 3.5. Ми теж одружилися, у нас було круте весілля. Зараз ми плануємо дітей. Також плануємо купити котедж в Києві
OIP.jpg

Дмитро Федченко

[!]
Активний гравець
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
1,767
Реакції
612
Бали
198
Вітаю

Заборонено відокремлювати інформацію про вашого персонажа. (зріст, маса, та ін.)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі