Ангел Сантьяго
Ст.Модератор|Центральна Україна
- Реєстрування
- 6 Жов 2023
- Дописи
- 57
- Реакції
- 27
- Бали
- 23
Повне ім'я: Ростик Медьвідь
2. Дата та місце народження: 12.05.2000 р.н. у м. Львів
3. Відомості про батьків:
Батько - ПІБ: Медвідь Антон Олегович, 50 років. Працював у Службі безпеки України, у званні капітана (у відставці).
Мати - Ім'я: Медвідь Ганна Павлівна (справжнє прізвище Денисова). Працівник На вокзалах (роботах)
4. Освіта: вища
5. Зріст: 180 см
6. Вага: 78,5 кілограмів
7. Характер: Добрий, пунктуальний, законослухняний, працьовитий
8. Період проходження військової служби (для чоловіків): з 13.07.2018 по 12.07.2019
9. Досвід роботи: Мед-брат
10. Сімейний стан та коротка інформація про чоловіка/дружину (співмешканця) та дітей: дітей немає. У мене є дружина. Дружину звуть: Марія Медвідь Олександрівна (справжнє прізвище Соловйова). Їй 23 роки. Закінчив інститут за спеціальністю лікар. Він працює фельдшером у Лікарні Київа
11. Інформація про захоплення: Захоплююся програмуванням, також працюю фельдшером у Лікарні
11.3. Доросле життя; Як тільки я приїхав в армію. Мене призначили в медичну частину «Їдальня». Я був кухарем, у якого це плюс, але є і мінус, що він брудний і запах жахливий. Я був кухарем 10 місяців. Після цього останні 2 місяці прослужив у роті. При поверненні на батьківщину. Моя дівчина чекала на мене. І мені сказали, що якщо я хочу йти далі по інституту, то мені доведеться здавати вступний іспит і вивчене за весь рік. Майже всі теми. Я вступив і вивчив решту 4 до 23 років. Після цього я влаштувався на роботу Мед-братом. Після цього я став одним із найкращих Мед-братом регіону. Ми з дівчиною купили квартиру в ЖК «Києв». Автомобіль Camry 3.5. Ми теж одружилися, у нас було круте весілля. Зараз ми плануємо дітей. Також плануємо купити котедж в Києві