Відмовлено сбу / ніки в описі / ліцензія на зброю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маруся Ейден

Новий гравець
Реєстрування
14 Бер 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
1. ярослав демяник, віталій буняк та інші
2. Маруся Ейден
3. Мене протягом двох тижнів кожного дня виводить сбу з цр, сьогодні 2 рази за день вивели. Я продаю зброю, але маю ліцензію, яку придбала в збройному магазині. Тиждень назад адміністрація казала що якщо є ліцензія то продавати можна зброю. Сьогодні спілкувалась з адмінами Ліна Мартчян, Володимир Гончар та третім адміном (фото прикріплю), вони вже кажуть що ліцензія дійсна тільки на пістолет глок. Якщо адміністрація не може оприділитись то прошу керівникам проекту переглянути дану скаргу. Продавати зброю можна коли є ліцензія чи ні?

А також, з цілого цр щодня за продаж зброї виводять тільки мене і нікого більше, при чому один і той же сбушник, я можу подавати скаргу на нього або в загальному на сбу щодня як це трапляється?
4. Відео, не встигла зняти як виводять з цр, зняла лише як заводять до сбу. Та фото розмови з адмінами.
5. 13.04.24
B7D664F6-23DA-463C-AC8D-F4721B56623C.jpeg

Артем Буняк

Шановний гравець
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
67
Реакції
44
Бали
21
У тебя не полная ситуация это первое второе ты снимала на телефон а это запрещено делать нужно делать запись екрана

Владислав Ямадзі

Минулий ГС Держ | Західна Україна
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
553
Реакції
214
Бали
88
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

На вашому відео не видно повної ситуації. Також на вашій відео фіксації не видно часу та дати.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі