Розглянуто сбу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрей Катаро

Кошовий отаман
Реєстрування
6 Гру 2023
Дописи
170
Реакції
93
Бали
46
  1. Нікнейм лідера/заступника: Германн Герінг
  2. Особистий нікнейм: Андрей Катаро
  3. Суть скарги: Після затримання не відразу прочитав міранду, прочитав тільки після того, як нагадав, також якимось чином відразу зрозумів, що я підозрюваний не переглядаючи в КПК, розказуючи сказку, як він побачив мене на затриманні іншої людини , після чого стався виліт.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Псевдо полковник Тайм коди: 1) 00:07 - Початок ситуації, 2) 00:44 - Сказку полковника та Нон рп, 3) 03:04 Прочитав міранду біля того як нагадав, 4) 04:40 - виліт
  5. Дата походження: 10.07.2025

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, по факту відео починається вже з затримання та не зрозуміло що відбувалось до початку запису.
Щодо міранди, хоча і вона була прочитана з запізненням - ви самовільно відмовились користатись своїми правами. Хоч із затримкою, але міранда була прочитана. Але з цього приводу буде проведено бесіду.
Також, хочу зазначити, що ви дуже зверхньо спілкуєтесь з співробітником СБУ, а ще й по факту відео робите зауваження співробітнику. Виглядає дивно :)

Щодо "порушення" співробітника - на перший раз буде проведено бесіду. Все інше не вважаю порушенням.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі