Відмовлено сбу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Гру 2025
Дописи
58
Реакції
22
Бали
23
Вік
25
1. Ваш нікнейм: Серега Царь
2. Нікнейм порушника: Ден Мельник, Артур Естазі . Іван рубінштейн
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: первое видео там слышно как іван говорит . такие слова как рос*я,ф*б тем самым делает прокакацию на этом фоне ! обвиня меня что я може ф*Б.
это не как не может быть рп связоное с страной агресора !, ден мельник вообще не не понятно что это за сотрудник который якобы в маскеровки но потрулирует город со сотрудниками по форме и выдает себя за сотрудника сбу . но как только речь идет о форме . типо маскеровка . потом была дтп я просил ждать полицию после чего меня провацировали на тему рос*я после при выясниния кто был за рулем я сказал иван . мне предбявили уже в самом конце разголос дер информаций сотрудника, ну сам рп это бред одиним словам . и действия почти не каких небыло писано . были только база . прошу пересмотреть и прислушаться внимательно и вынести решения . так же запросить откат у сотрудников для более четкой картирны
5. (скриншот/відео): 07.04
1
2
3
6 07.04

как по мне это было точно порушено
: 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.18. "Розпал міжнаціональної ворожнечі" - Заборонені релігійні провокації, а також образи, пов'язані з релігійною приналежністю гравця. Прояв ненависті щодо політики будь-якого уряду, політичні провокації в будь-яких проявах, образа влади та уряду. Як виняток країна, з якою йде війна, - російська федерація. | Мут 80-180 хвилин / Бан 1-14 дні, при повторному порушенні Бан 6000
18.1. "Розпал міжнаціональної ворожнечі" - Заборонено вживати слова слава рос** тощо. | Бан 6000 днів
5.19. "Розпал міжнаціональної ворожнечі" - Заборонений прояв нацизму / расизму, прояв ненависті, заснованої на расовій або національній приналежності гравця, якщо сказано комусь в обличчя або в присутності тих, кого ображають. Як виняток країна, з якою йде війна, - російська федерація. | Мут 80-180 хвилин / Бан 1-14 дні, при повторному порушенні Бан 6000 днів

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
764
Бали
153
Вітаю. До відео відсутні тайм коди, переподайте скаргу з прописинами таймкодами подій.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі