Відмовлено сбу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Воля

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
55
Реакції
72
Бали
366
1. Ваш нікнейм: Ілля Дертюк
2. Нікнейм порушника: Сергій Антонюк Стас Блатний
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Під час руху я їхав по своїй смузі, дотримуючись правил дорожнього руху. Працівник СБУ рухався посередині дороги, унаслідок чого врізався в мій транспортний засіб. Від удару моя машина відлетіла, а я отримав травми.
Після ДТП працівник СБУ без будь-якої вагомої IC-причини відкрив по мені вогонь. Жодної загрози з мого боку або іншої причини для застосування зброї я не створював.
Після цього працівник заявив, що я буду затриманий. Окрім цього, під час ситуації він дозволив собі висловитися в мою сторону: «пішов ***********************************», що є неприпустимою поведінкою для працівника державної організації.
Прошу перевірити дії працівника СБУ, зокрема факт створення ДТП, безпідставного відкриття вогню та некоректного спілкування з громадянином.
Прошу надати оцінку його діям відповідно до чинних правил UKRAINE GTA та вжити відповідних заходів.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 13.08.2026

Богдан Батурінець

Легенда НПУ | 03
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
581
Реакції
759
Бали
396
Вітаю, на вашому відеодоказі дуже поганий звук і нічого не чути.

Але нарахунок тарану, авто СБУ рухалось з проблисковими маячкми, ви зобов'язані були згідно закону "про проблискові маячки" перестроїтись на праву смугу.

Стаття 2 Обов'язки учасників дорожнього руху

1. Після того як водій побачив проблисковий маячок він зобов'язаний, що найшвидше перестроїтись на праву сторону дороги, та зменшити швидкість т/з, та пропустити т/з з проблисковий маячком

Отже порушень не виявлено.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі