Розглянуто систематичний оск рідних від данної особи R - 1853

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рей Белфорд

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Січ 2026
Дописи
50
Реакції
71
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Рей Федерал
2. Нікнейм порушника: Химотто Овнтригер [ 75010 ]
3. Назва клану порушника: [ Trigger ]

4. Суть скарги: Особа 2 день підряд Заваульовано ображає рідних , по типу в сусідній кімнаті ітд, я його попередив що в ****************************дній кімнаті мої рідні але на що особа сказала йому всеодно , рідні там чи сусіди , дання особа отримала мут але Будь яке упом'ятовування рідних у будь якому контексті Це саме суворе покарання , бо особа незнає що у моїх рідних який стан здоров'я і чи живі вони . Я не спиймаю будь яку згадку рідних , і правилами Проєкту люба згадка це сувопе покарання, дай бог здоров'я цій особі , але надіюсь на компитентність Адміністрації .

5. Доказ порушення (скриншот/відео):Порушення
6. Дата порушення: 22.03.2026

Останнє редагування:

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
632
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець!

Гравець 75010 отримує покарання у вигляді бана на 5 днів за порушення загальних правил:
5.16. "Завуальована образа рідних / родичів" - Заборонена завуальована образа рідних / родичів. | Мут до 200 хвилин / Бан 5 - 15 днів

Гравець 94133 отримує покарання у вигляді мута на 50 хвилин за порушення загальних правил:
6.29.
"Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

Гравець 72246 отримує покарання у вигляді мута 70 хвилин за порушення загальних правил:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Гравець 94346 отримує покарання у вигляді мута 85 хвилин за порушення загальних правил:

5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11.
"Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі