Розглянуто скам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

СатанаБестрашний

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
165
Реакції
92
Бали
31
1. Ваш нікнейм:Сатана Ексайз 2551
2. Нікнейм порушника:Андрій Прокопський 105588
3. Суть скарги:Я домовився продати рюкзак рожевий Ведмедик за 50кк а дана людина вийшла з гри та обманула мене.Та прошу перевірити гравця по логам чи це Артур Галушман, або Олександр Шуллер, Серьога Галушман з 2 акаунта
4. Доказ порушення (скриншот/відео):окак, тайм-код 0:10 я почав писати договір. 0:53 я йому передав рюкзак. 2:48 гравець вийшов з гри
5. Дата порушення:18.12.25

Останнє редагування:

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю шановний гравець!

Переглянувши вашу скаргу виношу вердикт: Гравець Андрій Прокопський [ 105588 ] - отримає блокування облікового запису на 31 день , за порушення правил сервер 11.8

11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі