Відмовлено скарга Микола Долар

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Гру 2025
Дописи
18
Реакції
8
Бали
6
1. Ваш нікнейм:Вадим Дубницький
2. Нікнейм порушника:Микола долар
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:Затримав ні за що витягнув з автомобіля без рп не прочитав міранду ні під час того як їхали ні в середені не викликав адвоката
5. Доказ порушення (скриншот/відео):доказ номер 1 доказ 2 (просто не влізно в один)
6.тайм коди: В відео доказі номер 1: 1:55 (витягнув з автомобіля нонрп) 2:50 (не прочитав міранду під час того як їхали) Відео номер 2: 2:57 (вийшов під час рп дії не сказавши куди) 7:55 (почав надавати попередження аби я надав документи без адвоката)
7. Дата порушення:28.01.2026

Микола_Долар

Через усе пройшов і не зламався
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
58
Реакції
14
Бали
53
Шановна адміністрація,
заявляю офіційно: дана скарга є безпідставною, провокаційною та містить неправдиву інформацію.
Скаржник систематично намагається дискредитувати працівників НПУ шляхом подання подібних скарг, що вчергове підтверджується матеріалами цієї справи.

Надаю 6 відеодоказів, які повністю спростовують кожен пункт скарги.

1. Зупинка ТЗ була законною
Твердження про «зупинку без причини» — відверта брехня. уводить в оману і мене і вас АДМІНІСТРАЦІЯ)
На відео №1 Докази: Жмяк
зафіксовано:

• рух транспортного засобу без номерних знаків;
  • навмисний виїзд на зустрічну смугу з провокаційною поведінкою.

Це є прямими підставами для зупинки. Даний пункт скарги прошу вважати свідомою дезінформацією.

2. Фізичний контакт був виправданий та відіграний
Скаржник заявляє, що його «витягнули з авто без РП».
На відео №2 Докази: Жмяк
чітко видно, що особа:

-намагалась утекти від процесуальних дій;
-ігнорувала законні вимоги працівника поліції.

З мого боку було коректно відіграно застосування фізичного впливу:
залом руки та подальше витягування з авто. Порушень РП не зафіксовано.

3. Публічна образа працівника НПУ
На відео №3 Докази: Жмяк
скаржник дозволяє собі образливі висловлювання на адресу працівника НПУ — підполковника Сергія Трусевича, назвавши його «ніщим».
Вважаю дану поведінку грубим порушенням правил та прямою неповагою до державної служби.

Прошу це розглянути у найжорстокіших покараннях! ДЯКУЮ)

4. Адвокат
На відео №4 Докази: Жмяк
скаржник чітко заявляє про бажання приватного адвоката та підтверджує його реєстрацію на форумі.
Я погодився та повідомив, що ми очікуємо саме приватного адвоката.

Але що було далі... це просто смішно) він цим обманює Вас Шановна Адміністрація і працівника НПУ!

5. Свідомий обман адміністрації та працівника НПУ
На відео №5 Докази: Жмяк

Ця ж особа заявляє, що нібито просила державного адвоката, а про приватного «не говорила».
Це прямо суперечить попередньому відео, а отже є навмисною спробою ввести адміністрацію в оману.

Тут шановна адміністрація також заявляю, щоб ви надали даній особі, надати жорстоке покарання! Бо в даний час так провокувати людей, і в першу чергу обманювати адміністраторів, дуже дуже не красиво!)

6. Затримання — виключно за непокору
На відео №6 Докази: Жмяк
зафіксовано:

• три законні вимоги надати документи;
  • повне ігнорування з боку скаржника.

Після цього особу було затримано за непокору, а не «ні за що», як він намагається подати у скарзі).

Висновок
Дана скарга:
  • Побудована на перекручуванні фактів;
  • Повністю спростовується відеодоказами;
  • Має ознаки свідомої провокації та зловживання скарговою системою.
  • Також обман адміністрації та обман працівника НПУ
  • Образа Підполковника Національної Поліції України: Сергія Трусевича

Прошу адміністрацію переглянути всі 6 відео та відхилити скаргу як безпідставну.

З повагою,
Капітан НПУ
Микола Долар

Підпис:
OnlineSignatures.net-436-Mikola Dolar .png

Останнє редагування:
Реєстрування
14 Гру 2025
Дописи
18
Реакції
8
Бали
6
Доброго дня! Шановна адміністрація, хочу наголосити, що дана людина уводить вас в оману! Він викликав свого приватного адвоката, який на його словах був зареєстрованим на форумі, я сказав добре чекаєм його! Пройшло 6 хвилин, дана особа, яка зараз хоче вас обдурити, каже, що я не викликав адвоката, але ми чекали на його приватного адвоката 6 хвилин! Він не прибу, і я розпочав прлцесуальні дії без адвоката! Також у мікрофон я говорив: відкрив двері автомобіля і витягнув звідти людину навпроти) але напевно в нього були перебої і не було чути😝😢😢
Також дана особа провокує дуже багато людей, не раз тікала від нас і в кінці починає говорити взагалі якусь маячню, але зараз те як він вас вводить в оману, то це взагалі не припустимо! Думаю адміністрація візьме ці слова до уваг
Доброго Дня! Дана особа водить в оману зараз адміністраторів тим що я не відігрував по рп що я викликав адвоката якщоб я відіграв і він сказав що прибуде в такійто годині тоді всеб було якщо так рахувати не було викликано ніякого приватного адвоката тому цей громадянин водить вас в оману. Також попрошу перевірити відео закип даного громадянина бо по його словах він казав що відіграв РП хотя на фрапсіку не видно його відігровки. Також даний громадянин говорить що я провокую всіх багатьох людей і в і тікаю якщо так тоді вониб могли приїхать і закафать за втечу від переслідування

Реєстрування
14 Гру 2025
Дописи
18
Реакції
8
Бали
6
Шановна адміністрація,
заявляю офіційно: дана скарга є безпідставною, провокаційною та містить неправдиву інформацію.
Скаржник систематично намагається дискредитувати працівників НПУ шляхом подання подібних скарг, що вчергове підтверджується матеріалами цієї справи.

Надаю 6 відеодоказів, які повністю спростовують кожен пункт скарги.

1. Зупинка ТЗ була законною
Твердження про «зупинку без причини» — відверта брехня. уводить в оману і мене і вас АДМІНІСТРАЦІЯ)
На відео №1 Докази: Жмяк
зафіксовано:

• рух транспортного засобу без номерних знаків;
  • навмисний виїзд на зустрічну смугу з провокаційною поведінкою.

Це є прямими підставами для зупинки. Даний пункт скарги прошу вважати свідомою дезінформацією.

2. Фізичний контакт був виправданий та відіграний
Скаржник заявляє, що його «витягнули з авто без РП».
На відео №2 Докази: Жмяк
чітко видно, що особа:

-намагалась утекти від процесуальних дій;
-ігнорувала законні вимоги працівника поліції.

З мого боку було коректно відіграно застосування фізичного впливу:
залом руки та подальше витягування з авто. Порушень РП не зафіксовано.

3. Публічна образа працівника НПУ
На відео №3 Докази: Жмяк
скаржник дозволяє собі образливі висловлювання на адресу працівника НПУ — підполковника Сергія Трусевича, назвавши його «ніщим».
Вважаю дану поведінку грубим порушенням правил та прямою неповагою до державної служби.

Прошу це розглянути у найжорстокіших покараннях! ДЯКУЮ)

4. Адвокат
На відео №4 Докази: Жмяк
скаржник чітко заявляє про бажання приватного адвоката та підтверджує його реєстрацію на форумі.
Я погодився та повідомив, що ми очікуємо саме приватного адвоката.

Але що було далі... це просто смішно) він цим обманює Вас Шановна Адміністрація і працівника НПУ!

5. Свідомий обман адміністрації та працівника НПУ
На відео №5 Докази: Жмяк

Ця ж особа заявляє, що нібито просила державного адвоката, а про приватного «не говорила».
Це прямо суперечить попередньому відео, а отже є навмисною спробою ввести адміністрацію в оману.

Тут шановна адміністрація також заявляю, щоб ви надали даній особі, надати жорстоке покарання! Бо в даний час так провокувати людей, і в першу чергу обманювати адміністраторів, дуже дуже не красиво!)

6. Затримання — виключно за непокору
На відео №6 Докази: Жмяк
зафіксовано:

• три законні вимоги надати документи;
  • повне ігнорування з боку скаржника.

Після цього особу було затримано за непокору, а не «ні за що», як він намагається подати у скарзі).

Висновок
Дана скарга:
  • Побудована на перекручуванні фактів;
  • Повністю спростовується відеодоказами;
  • Має ознаки свідомої провокації та зловживання скарговою системою.
  • Також обман адміністрації та обман працівника НПУ
  • Образа Підполковника Національної Поліції України: Сергія Трусевича

Прошу адміністрацію переглянути всі 6 відео та відхилити скаргу як безпідставну.

З повагою,
Старший лейтенант НПУ
Микола Долар

Дивіться з 1 відео доказом я звідний зупинили за щось а я мав на увазі що ви затримали мене ні за що
2 Відео доказ на цьому фрапсіку видно що ви сказали що заламали руки людини на проти а не відкрив двері автомобіля витягнув людину на проти це вже нонрп
3 Відео доказ в вашу сторону не було ніяких обзивань і звідки ви знаєте що я сказав йому якщо я сказав що сергі трусевич а потім закінчив офтоп і потом включив мікрофон і сказав просто ніщій
Відео доказ номер 4 ви сказали що я визвав адвоката я сказав що я визову приватного адвоката але я не почув від себе щоби я дзвонив до нього і що він взяв трубку і сказав за скільки прибуде.
Відео доказ 5 даний громадянин говорить те що я викликав державного адвоката а про привтного нічого не говорив не бачу тут від себе порушень тому що я зверху написав що ви не виклакали вопшому адвоката а не приватного або державного.
Відео доказ номер 6 даний громадянин не закликав мені адвоката тому я не надавав ніяких документів тому що я маю право не надавати ніяких документів якщо немає адвоката.
Отож висновок:
1)Нонрп від даного громадянина були а іменно: витягли з транспорта сказавши що заламали руки хотя я був в транпорті
2)Адвоката я не визивав не чув від себе що я до нього дзвонив
3) За те що він мене затримав ні зо що так і є тому що він мені не надав адвоката тому я мав право йому не надавати свої дані
4) Попрошу підмітити що надана не вся інформація

Останнє редагування:

Микола_Долар

Через усе пройшов і не зламався
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
58
Реакції
14
Бали
53
Дивіться з 1 відео доказом я звідний зупинили за щось а я мав на увазі що ви затримали мене ні за що
2 Відео доказ на цьому фрапсіку видно що ви сказали що заламали руки людини на проти а не відкрив двері автомобіля витягнув людину на проти це вже нонрп
3 Відео доказ в вашу сторону не було ніяких обзивань і звідки ви знаєте що я сказав йому якщо я сказав що сергі трусевич а потім закінчив офтоп і потом включив мікрофон і сказав просто ніщій
Відео доказ номер 4 ви сказали що я визвав адвоката я сказав що я визову приватного адвоката але я не почув від себе щоби я дзвонив до нього і що він взяв трубку і сказав за скільки прибуде.
Відео доказ 5 даний громадянин говорить те що я викликав державного адвоката а про привтного нічого не говорив не бачу тут від себе порушень тому що я зверху написав що ви не виклакали вопшому адвоката а не приватного або державного.
Відео доказ номер 6 даний громадянин не закликав мені адвоката тому я не надавав ніяких документів тому що я маю право не надавати ніяких документів якщо немає адвоката.
Отож висновок:
1)Нонрп від даного громадянина були а іменно: витягли з транспорта сказавши що заламали руки хотя я був в транпорті
2)Адвоката я не визивав не чув від себе що я до нього дзвонив
3) За те що він мене затримав ні зо що так і є тому що він мені не надав адвоката тому я мав право йому не надавати свої дані
4) Попрошу підмітити що надана не вся інформація
Шановна адміністраціє,
після ознайомлення з “поясненнями” скаржника вважаю за необхідне надати відповідь, оскільки його текст містить логічні суперечності, перекручування фактів та неправильне трактування правил.

1. Підміна понять щодо затримання
Скаржник сам пише, що зупинка була обґрунтована, але при цьому заявляє, що “затримали ні за що”.
Звертаю увагу адміністрації:

• зупинка ТЗ ≠ затримання особи;
  • затримання відбулося пізніше і з чітких підстав, що підтверджено відео №6.
Таким чином, скаржник сам собі суперечить.

2. Маніпуляція з відео №2 та РП
Скаржник заявляє, що “його витягли з авто без відкриття дверей” і називає це nonRP.
Фактично ж на відео видно:

• особа ухиляється від процесуальних дій;
  • створює опір та намагається уникнути взаємодії.
Фраза “заломав руки” є РП-описом застосування фізичного впливу, а не буквальним твердженням, що особа вже знаходилась поза авто.
Цей аргумент є натягнутим і не підтверджується правилами сервера.

3. Образи працівника НПУ
Скаржник намагається виправдатися тим, що:

“вимкнув мікрофон, сказав ім’я, потім увімкнув і сказав ‘ніщий’”
Наголошую:

• факт образи зафіксований на відео;
  • кому саме вона адресована — очевидно з контексту ситуації;
  • “оф-топ” або маніпуляції з мікрофоном не скасовують відповідальність за сказані слова.
Цей пункт не спростований.

4. Адвокат: знову суперечності
Скаржник пише, що:

• він “сказав, що викличе приватного адвоката”;
  • але при цьому визнає, що не телефонував, не домовлявся і не підтвердив його прибуття.
Тобто фактично:

• адвокат викликаний не був;
  • жодних дій для його прибуття скаржник не здійснив.
Заява ≠ виклик. Це базова логіка.

5. Маніпуляція з формулюваннями (відео №5)
Скаржник намагається викрутитися, стверджуючи, що:

“я писав, що адвоката не викликали взагалі”
Проте на відео він чітко заявляє, що просив державного адвоката та заперечує факт приватного.
Це прямо суперечить його ж словам на відео №4.

Адміністрації надано два взаємовиключні твердження від однієї особи.

6. Повна юридична безграмотність щодо документів
Скаржник заявляє, що мав право не надавати документи без адвоката.
Це твердження є неправдивим та не відповідає правилам сервера.

• законна вимога надати документи не залежить від присутності адвоката;
  • ігнорування вимог після трьох попереджень є підставою для затримання, що і було зроблено.

Висновок

Пояснення скаржника:

• містять взаємовиключні твердження;
  • побудовані на підміні понять та перекручуванні РП-механік;
  • не спростовують жоден з відеодоказів, а лише намагаються їх трактувати вигідно для себе.
Також прошу звернути увагу, що скаржник сам визнає, що:

• адвоката фактично не викликав;
  • документи свідомо не надавав;
  • змінює покази залежно від ситуації.
Прошу адміністрацію керуватись виключно відеодоказами, а не суб’єктивними та суперечливими поясненнями скаржника, та відхилити скаргу як безпідставну.

З повагою,

Капітан НПУ
Микола Долар
Підпис:
OnlineSignatures.net-436-Mikola Dolar .png

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,675
Реакції
1,298
Бали
253
Вітаю, на наданому відео-доказі відсутній звук вашого голосу, у зв’язку з чим неможливо повністю та об’єктивно оцінити ситуацію. Подайте нову скаргу з відео, на якому чітко зафіксовано ваш голос та перебіг подій.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі