Назар Базар
Козак
- Реєстрування
- 18 Вер 2024
- Дописи
- 50
- Реакції
- 16
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: Таїса Свіцова
- Особистий нікнейм: Назар Базар
- Суть скарги: катався по Дніпрі на своєму авто після чого у мене зявився рошук 9-10 статей та переслідування я думав сховатися та почав тікати тому що не розумі що відбувається перший раз в такій ситуації по авто було відкрито вогонь я вийшов з авто та почав цікавитися тому що не було попередження на вимогу зупинки мене вдарили тайзером коли стояв на не рухаючись після вони мене повязали посадили в авто не представились та не зачитали мої права я запросив адвоката на що вони мені відказали відігравли RP що вирубали мене коли вони завели мене в кабінет я почав намікати на взятку так як вони бед копи вони почали бити мене в кабінеті (зз) + (образи та нецензурна лексика ) та сказали нєт ти підеш сидіти на що я запитався чи вони усіх та сядать вони відповіли таких як ти (далі образи ) так (коли людинк запросили в дс вона почали надавати відео фіксацію де пару годин до ситуації вручався в рп яке немало відношення до тієї ситуації по якій я звернувся ) переглянувши відео фіксаїю винесли вердик блокуівння мого акаута на 3 дні (так визнаю свою вину я ображав та нецензурно виражався але прошу зрозуміння моєї сторони на вулині ніч так як в мене немає змого грати у день тому що я живу на іншому континенті землі і в нас різниця 8-10 годин + Навчання +робота немає змоги грати при великому онлайні тому переважно граю змучений після тажкого робочого дня щоб рослабитися та через деякий час трапляється така ситуація прошу розуміння тому що все сказане це емоції 10статей + нешанобливе ставлення до мене мене це розлютило тому вирвалось деякі слово між нашим діалогом я не хотів щоб було покарання все що я хотів це щоб мене відпустили а з них зняли БЕД коп тому що було багато порушення на рахунок бану чи зняття з посати я навіть не думав ( ДЯКУЮ ЗА ПРИДІЛИНИЙ МЕНІ ЧАС ) в бані сижу уже коло 24 годин
- вимоги прошу зменшити термін бану, дуже каюсь за сказане та жалію що так поступив
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): уся ситуація тут також БАН