Лоліта Буданович
Козак
- Реєстрування
- 18 Чер 2025
- Дописи
- 13
- Реакції
- 22
- Бали
- 8
По-перше. Зверніть увагу на час знизу у лівому куточку, і на час відколи написала у репорт "Ілля Репецький тп". До цього репорту, я покликала Іллю щоб запитати питання, що за правило по якому мене відкинули. Він відповів, слідуче питання я задала, він стояв біля мене і був на своїй волні, раз 10 сказав шо то за правило, не відповідаючи на моє друге питання. Декілька раз написала своє друге питання у чат, через декілька разів він вже відповів на моє питання але вже з якоюсь агресією. Слідуче питання задала (третє) він вже не хотів відповідати, і знову почав казати по якій причині мене відкинули і типу шоб більше я його не питала. На четверте питання моє, ЧОМУ ми не можемо залітати на вч з авто під бункер, якщо ЗСУ з БТР перекривають вхід до бункеру, і заїджають з ними під бункер, а була й така ситуація що з танку дулом закривали вхід. На це ілля відповів *Я за вч не слідкую* то чого ж вирішив зараз прослідкувати і відкинути??????? Анастасія Сваровскі казала своє питання у войс, а Ілля в тихенько втік по своїм справам, і не слухав питання шановного гравця Анастасії Сваровськи. Ми на це з Анастасією звернули увагу, бо не було відповіді від Іллі, написали у репорт *Ілля тп*, і він проігнорував і не відповідає, хоча він в мережі. Зараз час 22:20, Ілля Репецький ще не прилетів на репорт. У ІЛЛІ НЕМА ФРАПСУ НАШИХ ПОРУШЕНЬ ППН ВЧ.