Розглянуто скарга на Андрія Грома

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

bybykaka

Козак
Реєстрування
2 Бер 2026
Дописи
10
Реакції
6
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Лімон Лейн
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Гром
3. Суть скарги: адміністратор видав не вірне покарання ( по скарзі 388 ) мені видали покарання за Non RP DAX. DM Car. провокація суть в тому шо провокацій не видно на откаті бо на той час я був в муті і вчора мене откідували за DM Car. а Алу Хард чомушь не откінули але видно те шо вона DM і FD . прошу зменчити хвилини та видати покарання адміністратору який вивів не вірне покарання
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1781626073213.png

5. Дата порушення:16.06.2026

Андрій Гром

ГС Неоф 05 | S.M 07
Куратор лідерів
Реєстрування
26 Чер 2024
Дописи
1,233
Реакції
463
Бали
223
Вітаю!
Оскільки ця скарга подана безпосередньо на мене, хочу детально розписати ситуацію та аргументувати, чому покарання було видано вірно:

Надаю пояснення щодо кожного пункту його порушення:
[1] NonRP Дах: На відео видно, що ви вилізли і стоїте на даху автомобіля, який перебуває в русі. Такі дії суперечать логіці RolePlay, є нереалістично та порушує правила серверу

[2] DM Car: Перебуваючи на даху, ви навмисно завдавали удари по транспортному засобу. Це є нанесенням шкоди майну без жодної вагомої IC-причини

Снимок экрана 2026-06-16 193049.png

[3] Провокація: Ви стверджуєте, що покарання за провокацію невірне, оскільки ви перебували у муті й нібито не могли нікого спровокувати. Проте хочу наголосити, що провокація буває не лише голосовою, а й фізичною. Навмисні удари по автомобілю, це і є дії, що виконувалися з метою викликати агресію та зманіпулювати водія на порушення у відповідь. Наявність муту в жодному разі не звільняє вас від відповідальності за фізичні дії

Щодо претензії про те, чому не була покарана "Ала Хард" за DM:
Звернімося до офіційного пункту правил:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
Оскільки ви самі залізли на дах чужого авто та почали його бити, ви вчинили самостійно провокацію. Відповідно до примітки пункту 6.2, дії іншого гравця у відповідь на таку поведінку не вважаються порушенням

Очікуйте вердикту від ГА / КА

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,091
Реакції
2,161
Бали
253
Вітаю, адміністратор видав Вам вірно покарання. Також я Вам у грі про це пояснював. Вище він розписав Вам все чітко та за що було видане покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі