Відмовлено скарга на Мирослава Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
Форма подачі скарги:
  1. Нікнейм адміністратора: Мирослав Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Петя Вася
  3. Суть скарги: Вітаю! Сьогодні був зліт котеджу у дніпрі біля вокзалу. За хвилин 15-20 багато гравців попрсили даного адміністратора, щоб вони його тепнули назад, ЩОБ ПОТІМ ЗАБАГАТИ та появитися біля мітки. Гравців було багато та він тпнув десь 3-4 гравців, які 2 із них стояли там. Даному адміністратору було сказано, що він їх потехав та можливо заблатив, тому що гравці, які стояли заді, то вони стояли біля мітки і в них тільки були шанси зловити. Я прийшов за годину до зльоту і ці гравці прийшли за 15 хвилин до зльоту і стали. Тому прошу в даного адміністратора перевірити фрапс, коли він їх тпхав та як вони багали. Дякую!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 19.06.2025

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
Вітаю, шановний гравцю!

Хочу надати офіційне роз’яснення щодо ситуації, яка склалась під час зльоту котеджу у Дніпрі біля вокзалу.

Коли декілька гравців звернулись до мене з проханням про телепортацію через застрягання у текстурах або баг, я, як адміністратор, виконав це прохання з дотриманням усіх норм — телепортування відбувалося на безпечну відстань від мітки, виключно з метою виведення з багу. Після телепортації деякі з цих гравців вирішили скористатися ситуацією, щоб обійти правила, і порушили п. 6.19 правил Ukraine GTA — "NonRP", а саме: використання телепорта для подальшого багання до мітки, що є нелогічною, нереалістичною дією, яка псує ігрову атмосферу.

Порушники отримали відповідне покарання — деморган від 15 до 60 хвилин, відповідно до діючих правил. Окремо зазначу, що жодного "блату" не було, усі мої дії були спрямовані на технічну підтримку гравців, і як тільки я помітив спробу порушення з їхнього боку — миттєво відреагував.

Також хочу підкреслити, що гравець, який зловив котедж, зробив це чесним шляхом. Особисто мною був переглянутий повний фрапс, і порушень виявлено не було. У разі необхідності я готовий надати всі докази ГА / ЗГА для додаткової перевірки.

Прошу не поширювати необґрунтовані звинувачення без фактів, Якщо у вас є конкретні докази — їх завжди можна подати на розгляд.

Володя Мельник

ГА 01 на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
1,096
Реакції
554
Бали
198
Вітаю

Переглянувши докази адміністратора виношу вердикт:
Порушень не виявлено, адміністратор діяв згідно правил
Також адміністратор надав свою відповідь вище

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі