Євген Бакарді.
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 15 Жов 2023
- Дописи
- 214
- Реакції
- 85
- Бали
- 48
1. Нікнейм адміністратора: Томмі Вінчестер
2. Особистий нікнейм: Євген Бакарді
3. Суть скарги: Томмі Вінчестер декіль разів видавав покарання не правильно перша моя скарга була на той час Лідера ЗСУ (Євгена Могили) а саме нон рп та багоюз від лідера ЗСУ (ЗСУ) друга скарга була на СБУ дм від осіб СБУ (СБУ) та жодна людина не понесла покарання в першу скаргу він відповів саме так(
Поливати водою гравців не є NonRP дією. Також на відео видно, що лідер не їхав швидко під час стрільби з-за руля.
Тому порушень з боку лідера не бачу.
Дякую за звернення!. а саме як мені повідомили правила UG а саме держ орг (2.41. NonRP стрільба із-за керма - заборонено використовувати зброю під час керування ТЗ за кермом. Не вважається порушенням, якщо транспорт набрав високої швидкості та продовжує рух "накатом" (далі їде по інерції). | Деморган 30-60 хвилин) що саме сказано що не можна їздити зовсім також не бачу примітки що можно їхати але на маленькій швидкості. друга скарга на СБУ він відповів так(
На відеодоказах не видно причин, через які вас оточило СБУ. Тому скаргу неможливо розглянути повноцінно.
Натомість вам автору скарги буде видано мут на 15 хвилин за MG.
Admins team 04 [10.05.2024-xx.xx.xxxx]
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): все прописано вище.
5.
2. Особистий нікнейм: Євген Бакарді
3. Суть скарги: Томмі Вінчестер декіль разів видавав покарання не правильно перша моя скарга була на той час Лідера ЗСУ (Євгена Могили) а саме нон рп та багоюз від лідера ЗСУ (ЗСУ) друга скарга була на СБУ дм від осіб СБУ (СБУ) та жодна людина не понесла покарання в першу скаргу він відповів саме так(
Вітаю.
Поливати водою гравців не є NonRP дією. Також на відео видно, що лідер не їхав швидко під час стрільби з-за руля.
Тому порушень з боку лідера не бачу.
Дякую за звернення!. а саме як мені повідомили правила UG а саме держ орг (2.41. NonRP стрільба із-за керма - заборонено використовувати зброю під час керування ТЗ за кермом. Не вважається порушенням, якщо транспорт набрав високої швидкості та продовжує рух "накатом" (далі їде по інерції). | Деморган 30-60 хвилин) що саме сказано що не можна їздити зовсім також не бачу примітки що можно їхати але на маленькій швидкості. друга скарга на СБУ він відповів так(
На відеодоказах не видно причин, через які вас оточило СБУ. Тому скаргу неможливо розглянути повноцінно.
Натомість вам автору скарги буде видано мут на 15 хвилин за MG.
Admins team 04 [10.05.2024-xx.xx.xxxx]
Заступник Головного Слідкуючого за Державними організаціями.
хоча по відео видно що вони не взяли паспорт нічого вийшли почали цілитись тайм код я також вказав це вже є нон рп держ та й на відео видно як по мені відкрили вогонь а я не міг нічого сказати тому що в мене не працюе мікрофон. я стояв мовчки тіки спитав чому їздять по нон рп я хочу привернути увагу ГА та Коваленко до ціеї скарги.4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): все прописано вище.
5.
- Дата походження: 25.01.2025