Віка Службова
Міліонерка
- Реєстрування
- 18 Бер 2023
- Дописи
- 180
- Реакції
- 63
- Бали
- 31
1. Ваш нікнейм:
Не згоден з рішенням адміністратора чому Посиланння на скаргу скарга 1 я сижу за рулём и я вклане скарга 2 немаэ повної відео фіксації до цього він нас приїхав почав оскать и бить кулаками после ми его догнали и я его убил скарга 3 тут от меня только дб скарга 4 меня там даже небыло скарга 5 та же сетуация меня там небыло скарга 6 дм + набивание психоза в зз хорошо скарга 7 невижу чтоб я что то зделал скарга 8 меня там нету скарга 9 меня там тоже нету, тут как миниум деморган а максиум варн
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:23 04
ВІка Службова
2. Нікнейм адміністратора:Данієль Хомс
3. Суть скарги:Не згоден з рішенням адміністратора чому Посиланння на скаргу скарга 1 я сижу за рулём и я вклане скарга 2 немаэ повної відео фіксації до цього він нас приїхав почав оскать и бить кулаками после ми его догнали и я его убил скарга 3 тут от меня только дб скарга 4 меня там даже небыло скарга 5 та же сетуация меня там небыло скарга 6 дм + набивание психоза в зз хорошо скарга 7 невижу чтоб я что то зделал скарга 8 меня там нету скарга 9 меня там тоже нету, тут как миниум деморган а максиум варн
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:23 04