В очікуванні скарга на Шнайдера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Гру 2023
Дописи
39
Реакції
7
Бали
362
1) власний нік: Фенікс Хелл 6837828
2) нік адміністратора: Алекс Шнайдер
3) суть: після того як я залив скаргу на гравця тик він написав оскарження на цю скаргу тик, я вважаю шо її розгляд та вердикт був не вірний, тому що ви зазначили пункт 5.16. завуальована образа рідних, хоча в грі він сказав син шл*** і в кінці це обірвалося бо він задалеко відійшов, де в скарзі яку я писав Казмирук зробив вірний вердикт, також цьому гравцю Ситх Масаж, теперішній нік Абдуларахман Овнстерсович, написав скаргу ще один гравець тик, де адміністратор попросив передати бізнес, що може свідчити про блат гравця, бо навіть після оскарження моєї скарги йому видали максимально мало, а це був уже оск рідних, я думаю якби він так сказав до когось з адміністрації, ви б видали йому більший термін. тому попрошу ще раз детально оглянути всі скарги, та повторно вивести вердикт. Але навіть якщо той вердикт буде остаточний попрошу тоді в скарзі яку я писав (є на початку) Феніксу Хеллу та Олегу Степаненку зменшити покарання так як і Ситху.

Останнє редагування:

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,107
Реакції
561
Бали
409
Вітаю Шановний гравець
Ваш відеодоказ містить, як ви зазначили "обірваний" доказ. Оскільки повну фразу вислову гравця почути неможливо, покарання 5.17 не застосовується. Натомість підпадає під 5.16.
Очікуйте вердикту керівництва.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі