Розглянуто скарга на всю адміністрацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
56
Реакції
55
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: усі окрім га зга
  2. Особистий нікнейм:Вячеслав Дефо
  3. Суть скарги:звертаюсь до куратора адміністрації або ГА ЗГА щоб вони провели бесіду з усією адміністрацією с приводу відповіді на репорт
    адміністрація відповідає на репорт через 7-10 хв після того як кинув наприклад було таке що на мене налетіли і робили ДМ(і це було не один раз) я викликаю адмінів і сам починаю бігати щоб не попали але мене вбивають і я вже давно вийшов с болькі гуляв и адмін через 10 ХВ дав відповідь на репорт тому прошу провести бесіду з усією адміністрацією на цю тему
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): нема
  5. Дата походження:30.08.2025

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
303
Реакції
913
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: усі окрім га зга
  2. Особистий нікнейм:Вячеслав Дефо
  3. Суть скарги:звертаюсь до куратора адміністрації або ГА ЗГА щоб вони провели бесіду з усією адміністрацією с приводу відповіді на репорт
    адміністрація відповідає на репорт через 7-10 хв після того як кинув наприклад було таке що на мене налетіли і робили ДМ(і це було не один раз) я викликаю адмінів і сам починаю бігати щоб не попали але мене вбивають і я вже давно вийшов с болькі гуляв и адмін через 10 ХВ дав відповідь на репорт тому прошу провести бесіду з усією адміністрацією на цю тему
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): нема
  5. Дата походження:30.08.2025
Господи, уже столько раз было на подобии такого жалоб, и был ответ что не хватает администрации. каким образом 2-3 админа будут успевать трепаться на все репорты

Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
56
Реакції
55
Бали
23

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
303
Реакції
913
Бали
153

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,957
Реакції
1,820
Бали
253
Вітаю
Через малу кількість адміністрації у деякі проміжки часу, та велику кількість репортів, відповідь на репорт може відбуватись довше.
Якщо маєте повну відео фіксацію порушень від гравців, ви можете подати скаргу на форум.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі