Розглянуто скарга на гравця Петро Розинський оск род + русня

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
119
Реакції
24
Бали
28
Нікнейм гравця: Петро Розинський
Особистий нікнейм: Вільям Азовський
Суть скарги: русня + оск род я затримав гравця ми пішли в діскорд я кину 2 фрапса тому що в активності в діскорді не показується нік але коли я його затримум він говорив в мікрофон і голос один в один
Докази (скріншот/відео):
Дата порушення: 14.09.23

Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
119
Реакції
24
Бали
28
Нікнейм гравця: Петро Розинський
Особистий нікнейм: Вільям Азовський
Суть скарги: русня + оск род я затримав гравця ми пішли в діскорд я кину 2 фрапса тому що в активності в діскорді не показується нік але коли я його затримум він говорив в мікрофон і голос один в один
Докази (скріншот/відео):
Дата порушення: 14.09.23
1694705438761.png

ще потім мені страйком погрожував

Реєстрування
20 Кві 2023
Дописи
50
Реакції
15
Бали
11
Переглянути вкладення 114147
ще потім мені страйком погрожував
Позвав в дискорд,почав говорити погані речи про мою сімью тим самим провокуя,і говорив його другу про бахмут що його батько помер у бахмуті я мав на увазі вагнера тому що він мені казав що я "***********************************"

Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
119
Реакції
24
Бали
28
Позвав в дискорд,почав говорити погані речи про мою сімью тим самим провокуя,і говорив його другу про бахмут що його батько помер у бахмуті я мав на увазі вагнера тому що він мені казав що я "***********************************"
тебе так мій друг назвав тому що ти почав за бахмут щось казати
тобі не соромно там наші воїни помирають тебе як другими словами більше не назвати

Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
119
Реакції
24
Бали
28
тим паче я взагалі всю бесіду мовчав тому мій друг навіть до цієї гри відношення не має

Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
119
Реакції
24
Бали
28
НА фрапсі в тебе навіть нічого про хрюгнер (вагнер нічого не сказано) хахахахах

Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
119
Реакції
24
Бали
28
ось ще тут він навіть сам тут не приховує що він щось казав про бахмут і так далі і каже що йому все одно на гру (зараз відео завантажується)

Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
119
Реакції
24
Бали
28

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Гравець Петро Розинський ID118186 отримає покарання за:
Образа гравців + Неадекватні висловлювання - pmute 360 хвилин

Примітка: Скаргу було перерозглянуто у звя'зку з встановленням додаткових фактів.
1і.png

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі