Зачинено скарга на копа, нонрп коп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Лис 2022
Дописи
67
Реакції
29
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Андрій Олійник
2. Особистий нікнейм: Станіслав марченко
3. Суть скарги: нон рп коп,хочу покарання, на відіо може не чути його але коли він ривками каже видно по значку гс, та я скажу шо він казав шо реально забув паспорт тому сказав щоб я скаржився
4. Особисті докази (скриншот/відео):

тайм код - 2:00 выписав штраф
5. Дата порушення: 08.01.2023.

Останнє редагування:
Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
59
Реакції
26
Бали
21
Шановна Адміністрація! Я Олійник Андрій а саме на мене була написана ця скарга!
Я вважаю що проблеми у самої людини так як навіть її звук пропадає ривками якщо прислухатися,ось моє відео від мого лиця (інтернет в мене дуже потужний)
(так паспорт я забувся попросити так як заговорився з ним але по рп може бути так,це мій співробітник,ми обидва в НПУ Дніпра,по рп його документи є у базі данних нашого відділку і я його знаю так як ми з одної організації)

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Фрапс без тайм-кодів не приймаєтья.
У вас 12 годин щоб це виправити

Реєстрування
2 Лис 2022
Дописи
67
Реакції
29
Бали
21
Шановна Адміністрація! Я Олійник Андрій а саме на мене була написана ця скарга!
Я вважаю що проблеми у самої людини так як навіть її звук пропадає ривками якщо прислухатися,ось моє відео від мого лиця (інтернет в мене дуже потужний)
(так паспорт я забувся попросити так як заговорився з ним але по рп може бути так,це мій співробітник,ми обидва в НПУ Дніпра,по рп його документи є у базі данних нашого відділку і я його знаю так як ми з одної організації)
ти мої документи не знав, а номера на другу людину записані,ти б мій фрапс подивився,і бобачиі як ти розмовляв, та без паспорта ти не маешь право виписувати штраф!. Даже якщо якось через базу нпу, откуда ти знаешь шо це я? вікно закрито. дице ти не бачив!

Останнє редагування:
Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
59
Реакції
26
Бали
21
ти мої документи не знав, а номера на другу людину записані,ти б мій фрапс подивився,і бобачиі як ти розмовляв, та без паспорта ти не маешь право виписувати штраф!. Даже якщо якось через базу нпу, откуда ти знаешь шо це я? вікно закрито. дице ти не бачив!
Цікаво як я говорив з тобою якшо вікно було закрито? Магія?

Реєстрування
2 Лис 2022
Дописи
67
Реакції
29
Бали
21

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Звуку гри не чутно, тому в мене немає доказів на те що співробітники вчинили щось не так, тим паче поліцейський все зробив по закону.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі